Geen categorie

Zo zou de badkamer van jouw droom-honeymoon eruit moeten zien

Als honeymooner wil je genieten van mooie dingen. Dat kun je doen tijdens je huwelijksreis, maar ook als je thuis blijft. Je wilt samen met je grote liefde relaxen en wegdromen in mooie ruimtes. En daarom is het tijd om eens goed naar de badkamer te kijken – van je hotelkamer, vakantiehuisje of van je eigen huis als jullie thuisblijven. Want wat is een honeymoon zonder een comfortabele badkamer?

1. Een badkamer in rustieke sfeer

Deze rustieke badkamer is prachtig vormgegeven. De zachte en gedempte kleuren combineren mooi met de houten elementen. Een vrijstaande badkuip geeft bovendien extra uitstraling en charme. Een rustieke badkamer is eenvoudig, maar wel smaakvol en rustgevend. Heerlijk om samen te ontspannen met een glaasje wijn. De rustieke badkamer nodigt uit tot een zomaar genieten van het warme water, zonder je te haasten. 

Rustieke badkamer

2. Warme badkamer

Deze badkamer heeft een uitzonderlijk warme, knusse uitstraling. Dat heeft vooral te maken met het kleurgebruik. Zand- en aardetinten geven al snel een warme sfeer. Bovendien geeft het badkamermeubel met waskom nog extra contrast, waardoor de ruimte smaakvol is. De badkamer heeft een luxe bad, maar ook een douche voor het snel afspoelen. Hij heeft een luxe spa-uitstraling waar je echt heerlijk van zult ontspannen. 

Warme badkamer in aardetinten

3. Een groene badkamer

Heb je groene vingers of geef je veel om de natuur? Haal deze dan ook binnen in de badkamer! Veel planten doen het uitstekend in de badkamer omdat het er vaak wat vochtig is. Bovendien zorgen ze voor frisse lucht en zijn ze mooi en rustgevend om naar te kijken. Planten passen vooral mooi in een landelijke badkamer. Kies planten die mooi met elkaar combineren en ga voor een rustgevende manier van neerzetten. Ga dus niet voor felgekleurde bloempotten of schreeuwerige details, maar breng rust en ruimte in de badkamer. 

Groene badkamer met planten

4. Details voor in de badkamer

Als laatste moet de badkamer voor honeymooners natuurlijk wel extra romantisch zijn. Dat kan in vrijwel elke badkamer! Denk bijvoorbeeld aan een plank over het bad of een rand langs de muur om daar wat kaarsjes en een glaasje wijn op te zetten. Geurzeep, massage-olie, kaarsen, rozenblaadjes, opgerolde luxe handdoeken… Er kan van alles in een romantische badkamer worden gelegd om extra sfeer op te roepen. Dat doe je normaal gesproken niet zo vaak, maar tijdens je huwelijksreis is dat toch eigenlijk wel een must. 

Romantische details voor romantische badkamer

Een slordige of vieze badkamer kan een flinke tegenvaller zijn. Het is dus goed om altijd te weten hoe de badkamer eruit ziet. Of je nu op reis gaat of dat je thuis trouwt: een mooie en sfeervolle badkamer is altijd prettig tijdens je huwelijksreis. Een aantal spulletjes kun je ook meenemen als je op reis gaat, zoals rozenblaadjes en een lekker geurende badzeep. Andere dingen horen gewoon echt bij de badkamer. Vaak zie je op foto’s van een reisbestemming al welk type badkamer er bij de accommodatie hoort. Door daarop te letten besparen jullie jezelf een teleurstelling en weet je zeker dat je gaat genieten van het samen douchen of badderen.