De Grote Dag

Zo straal jij op jouw bruiloft

Zo straal jij op jouw bruiloft

Heb jij eindelijk na het afstruinen van de bruidsjurkenwinkels de perfecte jurk gevonden? Gefeliciteerd! Nu mag jij beginnen met bedenken hoe jij eruit wilt zien in jouw prachtige jurk. Hoe wil jij je haar doen? Wat voor make-up wil jij dragen? Door te kiezen voor waar jij je het mooist bij voelt zal jij op jouw dag stralen! Doe dit niet op het laatste moment, maar probeer van tevoren al wat looks uit. Laat jij inspireren in dit artikel.  

Geurtje

Wist jij dat de geur van jouw partner meespeelt in of jij wel of niet verliefd wordt op je partner? Natuurlijk is jouw aankomende man al hartstikke verliefd op jou, maar een lekker geurtje dragen kan nooit kwaad. Parfum dragen kan er ook voor zorgen dat jij meer zelfvertrouwen hebt. Dit is fijn als tijdens jouw dag alle aandacht op jou en jouw aankomende man is gevestigd. Een geurtje dragen kan er ook voor zorgen dat je minder stress hebt en jij je nog blijer voelt. Een goede keuze qua geur is bijvoorbeeld de klassieker Chanel, bijvoorbeeld Chanel No1 of No5. Je kunt Chanel bij Douglas makkelijk online bestellen. Als je wilt dat de geur goed blijft hangen neem je ook een showergel van Chanel erbij. Je aankomende man kan bijpassend de Chanel bleu dragen.

Make-up

Pas je make-up aan op het tijdstip van de dag. In de avond kan je zwaardere make-up dragen dan overdag. Houd je van natuurlijke make-up? Vermijd dan drukke kleuren, zoals blauw en groen. Probeer verschillende make-up looks uit. Let op dat je waterproof lippenstift draagt die niet afgeeft. Anders zit je man na het ja-woord onder de lippenstift. Het fijnste is als je op de dag zelf je make-up en haar laat doen. Hierdoor kan jij je richten op de dag en hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Haar

Haar

Kies voor een kapsel dat past bij je bruidsjurk. Bedenk of je het los wilt of juist opgestoken. Laat vlak voordat je gaat trouwen je haar nog knippen zodat alles gezond is. Je kunt ook je haar laten verven van tevoren. Heb je dun of erg kort haar en wil je liever dik en/of langer haar? Laat dan hairextensions zetten voor een mooi effect. Let op dat je een kapsel kiest wat goed blijft zitten als je van plan bent te dansen waarbij je veel beweegt.

Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt met je make-up, geurtje en kapsel. Probeer daarom een aantal keer wat dingen uit en kijk hoe jij je hierbij voelt. Check ook of je make-up en kapsel goed past bij je bruidsjurk.