Bruidstaarten De Grote Dag

Zo maak je zelf taartjes voor de gasten

Zo maak je zelf taartjes voor de gasten

Krijg jij visite en wil je deze flink omver blazen met je kook en bakkunsten? Waarom schotel je ze dan niet overheerlijke zelfgemaakt taartjes voor? Het is helemaal hip om je taartjes zelf te maken en moeilijk hoeft het zeker niet te zijn. Het is echter wel belangrijk dat je de beschikking hebt over het juiste gereedschap, zullen we het maar even noemen, om mooie taartjes te maken. In dit blog gaan e je vertellen wat die gereedschappen precies zijn en hoe je zelf taartjes voor de gasten maakt.

Welke taartjes wil je gaan maken?

Het eerste wat je natuurlijk moet gaan bepalen, is welke taartjes je wilt gaan maken. Je kunt het jezelf hierbij zo makkelijk en zo lastig maken als je zelf wilt. Ben jij helemaal thuis in de wereld van het taarten bakken en versieren? Dan kun je je natuurlijk helemaal uitleven en je favo recepten erbij pakken. Ben je echter op dit gebied niet zo’n keukenprinses dan is het zaak om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken maar toch knappe taartjes op tafel te toveren. Kijk eens rond op internet of je een recept ziet waar je wel gevoel bij hebt of google eens naar taartjes zonder bakken.

Geschikt keukengereedschap gebruiken

Geschikt keukengereedschap gebruiken

Om zelf taartjes voor de gasten te gaan maken, heb je natuurlijk wel geschikt keukengereedschap nodig. Zonder dit ben je nergens en zijn je taartjes gedoemd te mislukken. We zetten de basis instrumenten voor je op een rijtje:

  1. Een zeef

Misschien denk je wat moet ik in hemelsnaam met een zeef? Neem van ons aan dat je niet op klontjes in je deeg, beslag of glazuur zit te wachten dus als je ingrediënten als bloem, meel of poedersuiker gaat gebruiken, zeef het dan voordat je het gaat verwerken. Je zult zien dat dit een hoop stress en frustratie scheelt.

  • Een mixer

Je wilt natuurlijk niet je beslag op de hand met een garde moeten kloppen. Op zo’n lamme arm zit je echt niet te wachten als je visite krijgt en je nog van alles moet doen. een geschikte handmixer is dan natuurlijk een onmisbaar gereedschap.

  • Bakvormen

Het is natuurlijk logisch dat als je net bent gaan bakken, je niet 50 verschillende bakvormen in huis hebt. Zorg echter wel dat je een cupcake vorm in huis hebt zodat je voor je gasten verschillende verrukkelijke taartjes kunt bakken.

Wil jij zelf taartjes voor de gasten bakken? Dan heb je bovenstaande instrumenten in ieder geval nodig. Je kunt de spullen op veel verschillende plekken aanschaffen, maar neem zeker eens een kijkje op Best-Verkochte.nl. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor het bakken van taartjes.