Trouwschoenen Bruidsaccessoires Bruidskapsels Bruidssieraden De Grote Dag Kleding & Styling Lingerie Make-up Trouwjurken Trouwpak

Zo kleed je je perfect voor een winterse bruiloft

Zo kleed je je perfect voor een winterse bruiloft

Natuurlijk wil jij feestelijk gekleed op de volgende bruiloft verschijnen. Maar wat als die in de winter valt? In de wintermaanden valt het niet altijd mee om een goede feestlook te vinden. Het moet mooi zijn, maar ook stijlvol. Wij geven je een aantal tips om je ook tijdens de winter perfect te kunnen kleden voor een bruiloft.

1. Een elegante jas

Natuurlijk kun je die jas dragen die je ook elke dag naar je werk draagt. Maar wat dacht je van een lange mantel? Dat staat stijlvol, ook wanneer je op de foto gaat. Die jas kun je dus best aanhouden wanneer het buiten bibberen geblazen is.

2. Little black dress

De little black dress is een echte klassieker. Met deze jurk kun je op elke bruiloft voor de dag komen. Juist in de wintermaanden kun je hier vaak erg leuk mee combineren. Met een mooie panty maak jij je outfit helemaal af!

3. Een warme sjaal

Is het echt koud buiten? Dan is een warme sjaal natuurlijk een must. Dat hoeft echter geen dikke wollen sjaal te zijn die jij niet zo op je jurk kunt dragen. Een brede sjaal die je mooi om je schouders kunt draperen is een heel goed idee.

4. Enkellaarsjes

Je hoeft niet altijd pumps te dragen om er elegant uit te zien. Er zijn ook heel mooie enkellaarsjes te vinden. Voor een extra vrouwelijke look kies je dan natuurlijk wel voor enkellaarsjes met hak.

5. Het juiste ondergoed

Wil je je echt lekker warm kleden zonder dat dit al te veel opvalt? Dan kies je natuurlijk voor extra warm ondergoed. Het merk Bamigo heeft zowel voor heren als dames ondergoed van bamboe. Dit materiaal isoleert goed en je gaat niet snel zweten. Ideaal!

6. Kies voor warme materialen

Het materiaal waar de kleding van gemaakt is, bepaalt in hoge mate jouw lichaamstemperatuur. Houd bij je keuze dus zeker rekening met het materiaal. Dat geldt niet alleen voor de dames, maar zeker ook voor de heren. Een linnen pak is veel minder warm dan een pak van wol.

7. Een maxidress

Een korte rok mag dan sexy zijn, het is wel koud. Met een maxidress kom je zeker stijlvol voor de dag en zal jij het niet snel koud hebben tijdens die winterse bruiloft. De maxidress is verkrijgbaar in allerlei kleuren en je kunt zowel voor een klokrok als voor een stretch model gaan. Durf maar eens voor lang te gaan.

Houd je aan de dresscode

Wat jouw kledingkeuze uiteindelijk ook wordt, het is belangrijk om je aan de dresscode te houden. Deze staat meestal op de uitnodiging, maar wordt ook wel eens mondeling doorgegeven. Heeft het bruidspaar bepaalde wensen op het gebied van kleur, dan is het verstandig om je daaraan te houden. Het bruidspaar zal dat zeker waarderen en het staat ook nog eens leuk op de foto’s. Nog meer inspiratie nodig? Met onze stijlvolle tips vind jij zeker de outfit die bij je past.