Catering De Grote Dag Het trouwfeest

Een whisky bar op jouw bruiloft? Het kan!

whisky bar bruiloft

Als je gaat trouwen wil je natuurlijk van jullie dag iets bijzonders maken. Het moet een onvergetelijke dag worden waar jullie na vele jaren nog met veel plezier aan terug kunnen denken. Je kunt natuurlijk kiezen voor een traditioneel feest met een bruidstaart en een hapje en een drankje. Maar wil je echt wat bijzonders dan opent het bruidspaar natuurlijk een heuse whiskybar tijdens het huwelijk. Bij de bar kunnen de gasten profiteren van een mooie Famous Grouse aanbieding of een heerlijk glas Jameson. Je gasten zullen verrukt zijn van het feit dat ze kunnen genieten van een goed glas whisky om op jullie huwelijksgeluk te kunnen toasten. Je kunt een whiskybar op iedere trouwfeest locatie laten openen, omdat deze mobiel verplaatst kan worden.

Zo maak je jullie huwelijksdag onvergetelijk

Niet alleen met een mooie whisky aanbieding zullen je gasten zich jullie bruiloft nog lang herinneren. Want op welke bruiloft krijg je nu de mooiste whisky’s te proeven. Een mooie kans om het verschil te leren tussen whisky uit Ierland, uit de Verenigde Staten of Schotland. In alle landen waar whisky wordt gemaakt gebeurt dit volgens een eeuwenoud ritueel en dat proeft een kenner meteen. Er zit wel degelijk smaakverschil tussen de whisky uit verschillende landen. Het alcoholpercentage verschilt niet zo veel, vandaar dat whisky altijd onder de sterke drank wordt gerekend, dit in tegenstelling tot wijn en bier. Als je niet heel goed tegen alcohol kunt moet je dus voorzichtig zijn met het drinken van whisky, anders word je wellicht dronken en dat wil je natuurlijk niet op een feestje. Je wilt vast niet dat de andere gasten het nog maandenlang over jou hebben in plaats van over het bruidspaar.

Zo organiseer je de perfecte bruiloft

Een bruiloft organiseren vraagt veel voorbereiding. Daarom beginnen veel aanstaande bruidsparen er al een jaar of langer van tevoren mee. Als je een whiskybar op je bruiloft wilt dan is het belangrijk dat je vroegtijdig informeert naar de mogelijkheden. Ook de kleding van het bruidspaar is belangrijk. Deze moet niet alleen mooi zijn maar als het kan ook nog een beetje comfortabel.  Je moet er tenslotte de hele dag in lopen en natuurlijk wil je ’s avonds op het feest los gaan op de dansvloer.