Trouwschoenen

Welke trouwschoenen voor jouw trouwdag?

Op je bruiloft is er één ding waar je liever niet over wilt nadenken: zere voeten. Zere voeten zijn namelijk ontzettend bepalend voor je humeur. Met zere voeten doet al gauw alles zeer, dus om dat te voorkomen, is het aan te raden om de juiste schoenen te kiezen voor je trouwdag. Er zijn verschillende opties voor jouw trouwdag, welk exemplaar past het beste bij jou?

Draag schoenen met een hoge hak

Schoenen met een hoge hak zijn prachtig. Heb je een korte trouwjurk? Dan maken de schoenen jouw outfit helemaal af. De schoenen zijn een echte eyecatcher voor jouw outfit. Draag je een lange jurk? Denk dan goed na of je hoge hakken wilt dragen. Niemand, behalve jij en je partner, zien je schoenen. Hakken staan erom bekend dat je er niet al te lang op kan lopen. Althans: misschien kan je het wel, maar het is niet altijd even praktisch.

Draag een sneaker

Dat kan natuurlijk ook: het complete uiterste van een schoen met hoge hak, is een sneaker. Een sneaker onder je trouwjurk staat ontzettend stoer én sexy. Er bestaan speciale trouwsneakers in het wit met kant of met parels, maar je kunt iedere sneaker dragen die je wilt. Bijvoorbeeld witte All Stars of juist een sneaker in de kleur van jullie thema voor de grote dag.

Draag een ballerina

Op zoek naar elegantie, stijl en praktisch? Dan is een ballerina de echte schoen voor jou. De ballerina is heerlijk om op te lopen en ziet er ook nog eens stijlvol uit. Een trouwschoen in de vorm van een ballerina heeft meestal als extra voordeel dat je een heerlijk voetbed hebt en je de hele dag op de schoenen kunt lopen. Soms heb je ballerina’s die halverwege de dag gaan snijden in je voet. Ontwerpers van trouwschoenen weten dat je de hele dag op de schoenen moet lopen, dus wordt daar rekening mee gehouden in het ontwerp.

Draag een sandaal

Tenslotte zouden we je een sandaaltje willen adviseren. De sandaal past perfect binnen een strandthema of een exotische bruiloft in het buitenland. Een sandaal is vaak prachtig versierd met kraaltjes of touwtjes en is daarmee het perfecte accessoire voor jouw voeten. Niet alleen voor een lange jurk is het een mooie verrassing, maar bij een korte jurk is het een prachtige extra bij jouw outfit.

Denk in ieder geval goed na over je keuze. Je moet de hele dag op deze schoenen lopen! Zorg voor een back-up, zodat je altijd je schoenen kunt verwisselen voor een slipper of een comfortabele sneaker die je al goed hebt ingelopen.