Trouwauto

Welk vervoersmiddel voor jullie trouwdag?

vespa bruiloft

Als je gaat trouwen, is het leuk om in stijl te arriveren op jullie trouwlocatie. Ook kan het voorkomen dat de ceremonie op een andere locatie plaatsvindt dan het feest. In dat geval hebben jullie een vervoersmiddel nodig. Je kunt natuurlijk gaan voor je eigen auto, maar er zijn nog veel meer leuke manier om jezelf te verplaatsen op jullie trouwdag!

Een oldtimer

Hoe gaaf is het als jullie aankomen in een stoere oldtimer? Denk aan een gave glimmende auto of een typisch Volkswagen-busje. Ontzettend leuk en natuurlijk meteen een unieke ervaring! Let er wel op dat je jurk ook goed in de auto moet passen. Een Fiat 500 is natuurlijk ontzettend leuk maar om nu te zeggen dat je een enorme ruimte hebt voor je jurk (met hoepel?)… Pas dus even goed of je lekker kan zitten in de auto en of je ruimte hebt voor de rest van je kleding.

oldtimer bruiloft

Een koets met paarden

Dat zou een gave entree kunnen zijn! Een mooie koets, aangedreven door paarden. Bij diverse manages vind je paardenwagens of koetsen, wellicht kent iemand bij de garage iemand die jullie zou kunnen vervoeren. Vraag eens rond! Anders vind je via internet genoeg paarden en wagens die vervoer aanbieden. Bedenk wel goed hoe vaak je het vervoer nodig hebt. Het is niet echt handig als je om 10 uur opgehaald wilt worden voor een lange afstand en vervolgens pas weer om 17 uur. Bespreek met de koetsier wat handig is voor jullie en voor de paarden.

koets met paarden bruiloft

Bron: http://www.beetreetrail.com/cinderella3.html

Een of twee Vespa’s

Super leuk! Geen auto voor jullie, jullie arriveren op een Vespa! Je kunt samen op een Italiaanse scooter stappen, maar ieder een eigen scooter heeft ook zo zijn charmes. Ontzettend leuk wanneer je een korte afstand wilt afleggen en een stoere entree wilt maken. Kijk in de buurt of iemand een Vespa heeft of dat je een Vespa kunt huren bij een speciaal verhuurbedrijf. Beoordeel wel even of je jurk geschikt is en niet alle kanten op gaat wapperen wanneer je op een Vespa stapt.

vespa bruiloft

Bron: http://weddbook.com/search/vespa

Amerikaanse schoolbus

Met een Amerikaanse schoolbus vervoer je niet alleen jezelf, ook jouw hele gastenlijst kan plaats nemen. Ontzettend leuk wanneer jullie met zijn allen van locatie A naar locatie B willen gaan. Een Amerikaanse schoolbus huur je bij diverse verhuurbedrijven in Nederland. Het is wellicht wel handig om van te voren even te kijken of je niet in een schoolbus rondrijdt met een grote reclamesticker erop. Mocht het wel het geval zijn: Misschien zou je wel met het verhuurbedrijf kunnen afspreken om over een eventuele reclamesticker een poster met jullie namen te hangen voor jullie trouwdag.

amerikaanse schoolbus bruiloft

Bron: http://bruiloftinspiratie.nl/de-amerikaanse-schoolbus-als-trouwvervoer/

Bakfiets

Sportief aangelegd? Neem als bruid plaats in de bak van een bakfiets! Ontzettend leuk en je entree is helemaal bijzonder. De bakfiets maak je natuurlijk helemaal af met heliumballonnen en blikken achter de wagen. Wij zien het in ieder geval helemaal zitten! Zorg er wel voor dat je een elektrische bakfiets kiest of een niet al te lange afstand gaat afleggen, je wilt natuurlijk niet bezweet aankomen als bruidegom.

fiets bruiloft

Nog wat budget tips

Een tip in het algemeen: overal waar je ‘bruids-‘ of ’trouw-‘ voor zet is duurder. Trouwschoenen, bruidstaart en zo ook een trouwauto. Ga op internet op zoek naar het type vervoersmiddel wat jij in gedachten hebt voor jullie bruiloft en laat het hele onderwerp trouwen even los. Wedden dat jij een stuk goedkoper uitkomt? Vraag daarnaast in je omgeving even rond of er iemand is die het vervoersmiddel van jouw dromen toevallig heeft staan. Dat kan ook schelen. Stem met de chauffeur, koetsier of andere vervoerder af wat handig is op gebied van afspreken, als jij twee keer de auto voor een half uurtje nodig hebt kan het flink schelen in plaats van het huren van een trouwauto voor de hele dag!

Vergeet verder niet de trouwauto te versieren, dit kan leuk door blikken eraan te hangen en bij Action en Xenos vind je ook vaak leuke witte trouwversiering.