Geen categorie

Wat voor lingerie draag je onder je trouwjurk

Wat voor lingerie draag je onder je trouwjurk

Het is erg belangrijk dat je de juiste lingerie draagt onder je trouwjurk. Er zijn heel veel soorten trouwjurken die allemaal vragen om ander lingerie. Bedenk dus eerst in welke trouwjurk jij het ja-woord gaat geven. Vervolgens kun je nadenken over de lingerie die je onder de jurk gaat dragen. Hierbij is het erg belangrijk dat de lingerie comfortabel zit. Je wilt immers niet worden afgeleid door irriterende of knellend ondergoed tijdens jouw trouwdag.

Een goede bh zorgt voor de juiste ondersteuning en kan ervoor zorgen dat je jurk nog mooier zit. Kies je voor een bh die te strak zit? Dan kan dit een afdruk geven op de rug. Dit is ontzettend zonde en kan afleiden van de mooie jurk. Daarom is het altijd verstandig om je maten op te laten meten, zodat je lingerie perfect past en mooi aansluit bij je lichaam en je trouwjurk.

Verschillende lingerie bij verschillende jurken

Draag jij een mooie nauwsluitende jurk op je trouwdag? Dan is het belangrijk om hier naadloos ondergoed onder te dragen, zodat je dit niet ziet zitten door de jurk heen. Draag je een strapless jurk? Dan is het wel zo mooi als je hier ook een strapless bh onder draagt. Zo heb je geen last van bandjes, waardoor de jurk perfect zit. Wil je meer decollet├ę in je trouwjurk, doordat deze een mooie diepe hals heeft? Dan kun je kiezen voor een push-up bh.

Veel vrouwen dragen ook een kousenband onder hun trouwjurk. Deze kun je matchen met de kleur van je lingerie. In veel gevallen wordt er gekozen voor witte lingerie, zodat deze niet door de jurk heen zal schijnen. Naast wit is ook een huidskleur een veel gekozen kleur voor lingerie onder een trouwjurk. Ook hierbij geldt weer dat het ondergoed comfortabel dient te zitten en dat alles in de juiste maat gedragen dient te worden.

Kies voor goede ondersteuning

Als bruid wil je er natuurlijk op je allerbest uitzien op je trouwdag. Vaak gaan vrouwen voor de bruiloft op dieet, zodat hun trouwjurk perfect past. Goed ondergoed kan hier ook bij helpen. Heb je bijvoorbeeld een buikje en wil je deze wegwerken, zodat je jurk perfect zit? Dan kun je kiezen voor ondergoed met een hoge taille. Hierdoor wordt je buikje minder zichtbaar en worden je taille en je heupen mooi geaccentueerd. Je kunt hiervoor kiezen voor verschillende soorten ondergoed, zoals een string.

Verder is het belangrijk om te kijken naar het soort jurk. Een jurk met een lage rug vraagt bijvoorbeeld om ander ondergoed dan een jurk met een gesloten rug. Hetzelfde geldt voor de bh. Je kunt in sommige gevallen ook kiezen voor een trouwjurk met ingebouwde ondersteuning, zodat je geen bh hoeft te dragen in je trouwjurk. Hierdoor sluit alles naadloos op elkaar aan en heb je geen last van zichtbare bandjes of knellend ondergoed. Controleer altijd even of het ondergoed niet zichtbaar is door je trouwjurk heen.