Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest buitenland – 5 leuke steden

Je vrijgezellenfeest moet natuurlijk een echt knalfeest worden! Het is waarschijnlijk de laatste keer dat je echt compleet uit je dak mag gaan en dat (bijna) alles is toegestaan. Heb je de gelegenheid, dan is het gaaf als je je vrijgezellenfeest in het buitenland kan vieren. Of je nu je eigen vrijgezellenfeest organiseert, of dat voor iemand anders: deze 5 steden zijn absolute toppers als het gaat om een vrijgezellenfeest!

1. Las Vegas

In een lijstje met steden om je vrijgezellenfeest te vieren kun je uiteraard niet om Las Vegas heen. Het is dé stad om je vrijgezellenfeest te vieren – mits je vriend / vriendin veel vertrouwen in je heeft. Je kent het gezegde “what happens in Vegas stays in Vegas”, maar toch is het niet verstandig je over te geven aan de wildste escapades. Wat niet wegneemt dat gokken, drinken en kijken naar een spannende show het zeker de moeite waard maken!

Vrijgezellenfeest in het buitenland in Las Vegas

2. Praag

Praag is een prachtige stad, maar als je er voor je vrijgezellenfeest heen gaat kom je er niet voor de architectuur of het boeiende verleden. Je viert het heden en de toekomst! Gelukkig is hier in Praag ruimschoots de gelegenheid voor met een heerlijk uitgaansleven en genoeg activiteiten. Je kunt hier echt vanalles uitspoken, ook dingen die je thuis waarschijnlijk niet zou mogen proberen…

3. Krakau

Hoewel ook Praag wordt gerekend tot Oost-Europa zijn de prijzen hier niet zo laag meer. Gelukkig zijn er nog genoeg Oost-Europese steden waar je voor een prikkie kunt genieten. Krakau is hier een voorbeeld van, waar het bier ongeveer eenderde kost van het bier in Nederland en waar je kunt eten voor een tientje per persoon. Zo kun je onbeperkt uitgaan en schrik je je later niet kapot van de rekening…

4. Costa del Sol

Van het koude oosten gaan we naar het warme zuiden. De Costa del Sol is niet de goedkoopste bestemming voor je vrijgezellenfeest in het buitenland, maar is en blijft wel een prachtige feestlocatie. Tussen de drank, aantrekkelijke jongedames en jongemannen en de wilde uitgaansnachten door kun je natuurlijk lekker op het strand hangen – als je tenminste niet teveel last hebt van een kater.

5. Rio de Janeiro

Een originele locatie voor je vrijgezellenfeest in het buitenland, bijzonder goedkoop en een tikje gevaarlijk… Rio de Janeiro biedt de ultieme uitdaging. Je kunt er vrijwel gratis drinken en eten, zolang je maar als groep bij elkaar blijft een beetje op elkaar let. Er gebeuren zelden erge dingen – op zijn hoogst worden je zakken gerold. Maar he, als alles zó goedkoop is, hoef je ook niet veel contanten mee te nemen!

Deze vijf prachtige steden bieden je de ideale gelegenheid om je helemaal te buiten te gaan. Wanneer je je vrijgezellenfeest in het buitenland viert, weet je zeker dat je niet ineens oog in oog staat met een bekende terwijl je telefoonnummers op je borsten of billen verzameld. Fantastisch om nog even helemaal uit je dak te gaan, voordat je tamme getrouwde leventje begint. Ach, troost je: trouwen heeft ook zo zijn voordelen. Toch…?