Make-up

Voor de perfecte bruiloft heb je ook perfecte nagels nodig

Voor de perfecte bruiloft heb je ook perfecte nagels nodig

De dag van je dromen en waar je al zo lang naar uitkijkt, staat om de hoek. Je gaat bijna trouwen! Je zult genoeg aan je hoofd hebben, heb je de perfecte jurk al gevonden? Zit je maag nog vol van het proeven van de verschillende taarten? Of duurt het voor je gevoel nog eeuwen en moet je nog beginnen? Geen zorgen, jouw bruiloft zal de dag van je dromen worden met de juiste voorbereidingen. Hierbij gaat het  vooral om de details, zorg dus voor prachtige, matchende sieraden en mooie nagellak. Benieuwd waar je op moet letten? Lees dan snel onze tips!

Passende nagellak bij de perfecte jurk

Je hebt je droombruiloft waarschijnlijk al 100 keer voorbij zien komen in je gedachtes. De gedachte dat je naar het altaar loopt, in de perfecte jurk waarin je jezelf op het allermooiste ooit voelt. Welke jurk dit is, weet jij natuurlijk allang al. Het is nu dus tijd om te zorgen voor de details, zoals de verzorging van je nagels! Tijdens je bruiloft wil je natuurlijk niet dat je nagellak er gemakkelijk vanaf gaat. Kies daarom voor gellak. PinkGellac heeft een ruim assortiment met verschillende kleuren en soorten gellac. Zo vind je gegarandeerd een kleur die bij jouw perfecte jurk past!

Bruidsnagel trends waar je rekening mee moet houden

Over het algemeen worden bruidsnagels vaak rustig gehouden met neutrale kleuren, zoals een nude tint. Wil je het toch iets feestelijker maken of houd je niet van het basic? Ga dan voor glitters, er is ten slotte genoeg te vieren op jouw speciale dag. Vaak is er ook een combinatie van verschillende kleuren en tinten mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een rustige tint en voeg enkel op de ringvinger glitter of een steentje toe. Dit zorgt voor een speelser effect.

Felle kleuren?

Felle kleuren

Niet iedereen houdt van de neutrale look. Er zijn genoeg mensen die in een andere kleur jurk trouwen dan de traditionele witte. Kijk daarom altijd wat er bij jou als persoon het beste past. Niemand kijkt gek op als je je nagels een vrolijke kleur geeft. Let er alleen wel op dat er gedurende de dag een trouwring aan je vinger wordt geschoven. Kijk daarom goed naar de kleur van je ring, en stem hier de kleur van je nagellak goed op af.

Dat jouw bruiloft de dag van je leven gaat worden, is geen twijfel over mogelijk. De combinatie van een prachtige jurk met de juiste sieraden en een bijpassende nagellak laat je gegarandeerd stralen. Kies voor een gellac om de nagellak lang mooi te houden. De gellac kun je gemakkelijk zelf aanbrengen, hiervoor heb je alleen een uv led lamp nodig. Zo ben je gegarandeerd van nagels die direct droog zijn!