Geen categorie

Vijf toptrouwlocaties in en om Amersfoort

Trouwlocaties Amersfoort

Stel je bruiloftsgasten wonen over heel Nederland verspreid, zou het dan geen goed idee zijn om in Amersfoort te trouwen? Op die manier hoeven je gasten niet het hele land door en kunnen de meesten gewoon dezelfde dag nog naar huis.

In het midden van Nederland

Amersfoort is technisch gezien niet helemaal het middelpunt van ons land maar het scheelt niet eens zoveel en is hierdoor voor iedereen te gemakkelijk te bereiken.

Trouwlocatie Amersfoort

Uiteraard is het voorkomend om tegemoet te komen aan de afstand die de gasten moeten reizen om jullie bruiloft bij te kunnen wonen, maar je moet natuurlijk wel een mooie plek kunnen kiezen voor de plechtigheid en de receptie. Gelukkig dan maar dat het helemaal niet moeilijk is om een trouwlocatie Amersfoort te vinden.

Keus genoeg

Elk bruidspaar en elke bruiloft zijn uniek. Smaken verschillen, maar Amersfoort is een veelzijdige stad gelegen in een schitterende omgeving zodat er voor iedereen de perfecte locatie gevonden kan worden.

Mariënhof Amersfoort
Trouwen in een eeuwenoud klooster. Samen ronddwalen in de kloostertuinen of slenteren over de binnenplaats. Romantiek ten top. Vooral in de tien meter hoge trouwzaal waan je jezelf in het verleden.

Nautisch Kwartier
Voor wie (bijna) zeebenen heeft. Aan het Gooimeer liggen de Kalkovens een uniek monument met uitzicht over de Huizer haven. Een perfecte plek om in het huwelijksbootje te stappen.

Het Witte Huis in Soest
Wil je liever iets van deze tijd? Denk dan eens aan het moderne hotel-restaurant Het Witte Huis. Het Witte Huis bewijst dat modern niet kil en afstandelijk hoeft te zijn. Een prima plek voor een fantastisch feest.

Slot Zeist
Excentriek, historisch en daarnaast ook nog eens super romantisch. Voor wie een sprookjesbruiloft wil zich voor één dag koninklijk wil voelen.

Muntgebouw Utrecht
Prachtig gelegen in een schitterende omgeving is het Muntgebouw te Utrecht. Hier kunnen huwelijken worden voltrokken en een feestje worden gevierd. Dit alles in het stijlvolle rijksmonument wat gebouwd is in het begin van de twintigste eeuw.