Tips

Vijf leuke films voor Valentijnsdag

valentijn films 2

Valentijnsdag, het is weer zover! De ideale gelegenheid om samen een avondje online films te kijken. Speciaal hiervoor hebben wij vijf films op een rijtje gezien die perfect zijn voor deze romantische avond. Lees hier welke films het zijn en ook of je deze gratis kan kijken!

Valentine’s Day

Deze film staat bekend om zijn grote sterrencast! Acteurs als Jessica Alba, Bradley Cooper, Julia Roberts, Eric Dane, Jamie Foxx, Ashton Kutcher en Topher Grace spelen mee in deze romantische comedy dat zich afspeelt in Los Angeles. Er worden minimaal 4 verschillende verhaallijnen door elkaar heen verteld, maar misschien komen deze elkaar wel tegen. Zorg dat je een grote bak popcorn hebt en dat je pauzeert zodra je naar de WC moet.

Hartenstraat

Deze film draait om, niet van je stoel vallen, de hartenstraat in Amsterdam. Dit is het hart van de 9 straatjes die sinds de 17eeeuw aan elkaar verbonden zijn en voelen als een dorpje midden in de stad. Gedurende de dag is het een bruisende straat vol met trendy kledingwinkels. In de avond is het echter het domein van de hipsters. Katja, een fashionista, opent haar eigen modewinkel tegenover de traiteurzaak van Daan. Ze ergeren zich dood aan elkaar, totdat ze elkaar online tegen komen…

Alles is Liefde

In deze film speelt misschien wel net zo’n grote cast mee als Valentine’s Day maar dan voor Nederlandse begrippen. Onder andere Wendy van Dijk, Peter Paul Muller, Paul de Leeuw, Thomas Acda, Chantal Janzen en Daan Schuurmans spelen mee in deze film. Ook in deze film lopen de verschillende verhaallijnen kriskras door elkaar heen. Hou je aandacht erbij!

Mannenharten

Mannenharten vertelt het verhaal van 6 mannen die elkaar altijd tegenkomen in een sportschool. Ze staan op het keerpunt van hun leven op het gebied van liefde en één voor één leren we hun verhaal kennen. Zo heeft de één nog steeds liefdesverdriet en is de ander weer op zoek naar de liefde van zijn leven, maar hoe moet hij dat aan zijn vriendin vertellen? Iedereen kan zich wel vergelijken met één van de personages in de film. Wie ben jij?

Crazy, Stupid, Love

Het draait hier om Cal Weaver en Jacob Palmer, die gespeeld worden door Steve Carell en Ryan Gosling. Cal komt erachter dat zijn vrouw is vreemdgegaan en wil direct scheiden. Hierdoor zit hij ’s avonds alleen aan de bar totdat vrouwenverslinder Jacob een gesprek met hem aangaat. Om Cal te helpen met het verwerken van zijn liefdesverdriet introduceert Jacob hem in de wereld van drank, vrijgezelle vrouwen en een veranderde look. Is dit echter genoeg om ook je hart een make-over te geven?

Heb je interactieve TV van KPN, dan kan je deze films gratis bekijken (tot en met 28 feb dit jaar). Wil je weten hoe je deze films bekijkt, volg dan de volgende stappen:

  1. Zet je Interactieve TV aan, druk op je witte KPN afstandsbediening op [Menu].
  2. Kies On Demanden klik op [OK]
  3. Kies Voor jouen klik op [OK].
  4. Klik op Valentijnscadeauen klik op [OK].
  5. Kies uit het overzicht de filmdie je wilt kijken en klik op [OK]

De films zijn tot en met 28 februari te zien. Veel kijkplezier!