Amsterdam Trouwlocaties

Vijf bijzondere trouwlocaties in Amsterdam

Er zijn tientallen bijzondere trouwlocaties in Amsterdam. Van een stuk strand midden in de stad tot een prachtig hotel: vrijwel alles kan in Amsterdam. Echter, er zijn vijf trouwlocaties die er toch echt wel uitspringen. Zij zijn in meerdere opzichten bijzonder, maar vooral omdat je waarschijnlijk nooit had gedacht dat je hier zou kunnen trouwen. Zie hier onze top vijf van de meest bijzondere trouwlocaties in Amsterdam!

1. De beurs van Berlage

De beurs van Berlage is een historische koopmansbeurs gelegen aan het Damrak. Het is een prachtig, artistiek gebouw dat getuigd van bijzondere architectuur. Dit klassieke gebouw levert een wel heel bijzondere trouwlocatie in Amsterdam.

de-beurs-van-berlage-is-een-prachtige-trouwlocatie-in-amsterdam

www.beursvanberlage.com

2. Amsterdam ArenA

Over bijzondere trouwlocaties in Amsterdam gesproken: wat dacht je van de ArenA? Ben je een echte voetbalfan, dan is dit dé trouwlocatie voor jou! In ieder geval kun je genoeg gasten uitnodigen voor een gezellig feestje in dit enorme gebouw.

een-van-de-meest-bijzondere-trouwlocaties-in-amsterdam-de-amsterdam-arena

www.amsterdamarena.nl

3. Level Eleven

Level Eleven – de naam zegt eigenlijk al genoeg. Deze bijzondere trouwlocatie is gelegen in de Zilveren Toren, een van de hoogste gebouwen van Amsterdam. De elfde verdieping van deze toren is speciaal ingericht als evenementenlocatie. Je bruiloft vieren op meer dan 20 meter hoogte betekent dat jij en je gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht over heel Amsterdam!

het-uitzicht-vanaf-trouwlocatie-level-eleven-in-amsterdam-level-eleven-nl

www.level-eleven.nl

4. Trouwschip Bounty

Heb je altijd al willen trouwen op een locatie waar niemand anders trouwt? Dan is trouwen op het water iets voor jou. Trouwschip Bounty vaart jullie een flink stuk het water op, waarna je in alle rust en privacy kunt trouwen. Intiem, romantisch en natuurlijk ook gaaf: trouwen op een volledig opgetuigd schip met alle zeilen bol.

op-trouwschip-bounty-kun-je-romantisch-trouwen

www.trouwschip.nl

5. Art’otel Amsterdam

Het Art’otel is een museum en hotel in één. Hier wordt een geweldige artistieke sfeer gecreëerd, waar je in alle rust van kunt genieten. In de verschillende zalen is kunst te bewonderen, de gangen zijn voorzien van prachtige kleuren en patronen en de zaal waar jullie gaan trouwen is helemaal hip en modern ingericht.

trouwen-in-het-artotel-in-amsterdam-is-een-heel-nieuwe-belevenis

www.artotel.nl

De vijf meest bijzondere trouwlocaties in Amsterdam bieden heel verschillende mogelijkheden. Genieten van kunst, voetbal, grote hoogtes of een flink eind varen: alles wat je maar kunt bedenken om er een bijzonder feest van te maken. In elk geval weet je zeker dat jouw bruiloft origineel is en dat er lang over zal worden nagepraat!