Trouwpak

Trouwpakken trends van 2019

Op de grote dag van je leven is het belangrijk dat je je goed voelt in je trouwpak. Besteed dus genoeg aandacht aan het zoeken naar je trouwpak en kies een trouwpak dat lekker zit en bij jou past. Wil je ook een beetje aan de trends voldoen? Hieronder zetten we de trouwpakken trends van 2019 op een rijtje!

Driedelig trouwpak

Helemaal hot voor heren is een driedelig trouwpak en je komt er altijd goed mee voor de dag. Met een driedelig pak heb je een giletje aan en kun je ook heel goed je pak zonder een colbert dragen. Handig voor als je na het diner je openingsdans moet doen! Dat wil je natuurlijk liever zonder colbert doen. Je kunt je driedelige trouwpak op maat laten maken maar daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Bij Henkterhorst Almelovind je mooie trouwpakken voor heren maar ook onder andere vlinderstrikken, bretels en manchetknopen.

Trendkleuren trouwpak

De trendkleuren van 2019 zijn zandkleur of beige, bordeauxrood en donkergroen. Dus als je van rustige kleuren houdt is dit jouw jaar! Ga je liever voor een traditionele kleur? Zwart en grijs kan natuurlijk ook altijd. Het mogen dan wel wat traditionelere kleuren zijn, maar zwart en grijs kan super chique staan en je kunt het perfect combineren met andere kleuren. Je kunt ook altijd kiezen voor een gekleurd overhemd onder je colbert om toch wat kleur in je trouwpak te hebben.

Trouwpak met ruitjes

Ruitjes? Ja, echt! Het is een van de trouwpakken trends van 2019, zeker als jij er graag als een “English Gentlemen” uit wilt zien. Het kan zowel in de zomer als in de winter. Kies voor in de zomer voor een wat lichtere kleur. De dikte van de stof kun je ook aanpassen. Zo kun je in de zomer als het warm is kiezen voor een wat dunnere stof en in de winter voor een wat dikkere stof.

Italiaans trouwpak

Met een Italiaans trouwpak bedoelen we eigenlijk een hip en modern trouwpak met een Italiaanse pasvorm. De trouwpakken hebben vaak een slanke pasvorm, zijn mooi getailleerd zodat alles goed in balans is. Hierdoor krijg je een mooie vorm. Je hebt ze in effen kleuren maar ook met prints.

Trouwpak met prints

Over prints gesproken: dit is helemaal de trend van 2019. De ruitjes hebben we al gehad, maar denk ook aan prints zoals bloemen of bladeren als je een beetje op wilt vallen.

Ga eens langs een zaak waar ze trouwpakken hebben, laat je inspireren en informeren zodat jij je prettig voelt op de mooiste dag van je leven.