Trouwen in het buitenland

Trouwen op wintersport

Een ideale locatie om te trouwen is in de winter, in de sneeuw, bijvoorbeeld tijdens je wintersportvakantie. Hoe romantisch is het als je trouwt in je prachtige witte jurk in die witte wereld? Zeker voor de ski-fanaten.

Trouwen op wintersport

Als jullie allebei heel erg van skiën houden is het zeker een goed idee om in de winter op wintersport te trouwen. Als je op wintersport gaat trouwen ben je verzekerd van sneeuw tijdens je bruiloft in de winter. Voor je het weet sta jij in je trouwjurk bovenop de piste. Wel handig om een gastenlijst te maken zodat je alles voor iedereen goed kunt regelen.

Wintersport trouwlocatie

Het is wel zo leuk om eerst te kijken waar jullie altijd gaan skiën, een locatie waar jullie allebei een band mee hebben. Prachtige foto’s gegarandeerd, met de prachtige witte bergen als achtergrond.

Styling voor je bruiloft op wintersport

Wil je en chique bruiloft in de winter? Dat komt goed uit, want het witte landschap helpt je daarbij! Combineer het met leuke, winterse decoratie. Denk aan sneeuwvlokken, houten elementen, kristallen… Vergeet ook je uitnodigingen niet! Zorg voor een winterse uitstraling door bijvoorbeeld te kiezen voor veel wit.

Trouwjurk voor je bruiloft in de winter

Je weet van tevoren dat trouwen in de winter koud wordt. Heb je al nagedacht wat voor trouwjurk je gaat dragen in de kou? Kies bijvoorbeeld voor een jurk met lange mouwen. Als jouw droomjurk geen lange mouwen heeft is dat ook geen probleem. Je kunt ook een wit bontjasje of iets anders over je jurk aandoen. Als je naar binnen gaat kun je die natuurlijk uit doen.

Dagje skiën

Trouwen op wintersport betekent ook dat je het skiën niet mag vergeten. Je kunt met z’n tweetjes samen gaan skiën als iedereen weg is, of neem juist je vrienden en familie mee. Voor degenen die niet kunnen of willen skiën zijn er ook leuke café’s te vinden waar ze een drankje kunnen drinken. Ski weg van de ceremonie op de ski’s. Een lekker zonnetje erbij en je dag is helemaal compleet!

Foto’s van je bruiloft in de winter

Vergeet niet een fotograaf mee te nemen naar jullie winter trouwlocatie. Het worden zeker weten prachtige plaatjes in de sneeuw.

Ben je al overtuigd dat je je bruiloft moet doen in de winter op wintersport? Mooi! Dan is het nu tijd om je aanstaande mee te nemen.