Verloving

Tips voor leuke verlovingscadeaus

Tips voor leuke verlovingscadeaus

Heb je onlangs het feestelijke nieuws gehoord dat iemand in je omgeving verloofd is? Dat is natuurlijk fantastisch. Als je een goede band hebt met het koppel of met één van hen, dan is het leuk om het stel te verrassen met een cadeautje. Heb je inspiratie nodig voor een leuk verlovingscadeau? Wij zetten hieronder wat tips op een rij om je op weg te helpen!

Laat een ballon bij hen thuis bezorgen

Ben je op zoek naar een kleinigheidje om het verloofde stel te feliciteren? Dan is een leuke ballon versturen het overwegen waard. Kies een toffe gefeliciteerd helium ballon uit en bezorg dit kort na het verlovingsmoment bij het huis van het koppel. Het is een uniek cadeautje waarmee je ongetwijfeld voor glimlachen op de gezichten zorgt. Voeg nog een kaartje toe met een persoonlijke tekst en om te laten weten dat het van jou afkomstig is.

Een cadeaubon voor een verwennerij

Een andere tip voor een leuk verlovingscadeau, is een cadeaubon voor een bepaalde verwennerij. Het stel mag best even in de watten gelegd worden tijdens deze leuke periode en daarom is het een goed idee om hen een verwenmomentje te gunnen. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaubon voor een wellnesscentrum, de manicure, schoonheidsspecialist, restaurant of bioscoop. Met zo’n soort cadeaubon bied je het koppel een fijne activiteit aan en dit zal ongetwijfeld gewaardeerd worden.

Regel een verlovingsshoot

Als je het koppel een prachtige herinnering voor het leven wilt geven, dan is ook een verlovingsshoot een aanrader om cadeau te doen. Met deze shoot geef je het stel de mogelijkheid om prachtige foto’s te maken van deze feestelijke periode. Deze foto’s zijn schitterende herinneringen voor later en hier kan dan ook altijd op teruggekeken worden. Het is dan ook een cadeau met veel waarde waar zij jarenlang plezier van hebben.

Envelop met geld

Het is misschien niet het meest originele cadeau, maar wel eentje die ongetwijfeld van pas komt bij het stel dat net verloofd is: een envelop met geld. Een bruiloft plannen is allesbehalve goedkoop, want er komt een hoop bij kijken. Van het betalen van een trouwlocatie tot het inhuren van een fotograaf en het regelen van een bruidstaart: het regelen van een trouwdag kost vaak veel geld. En alle beetjes helpen, waardoor je hier sowieso goed mee zit! Om het cadeau wat leuker te maken is het wel een aanrader om nog een persoonlijke kaart toe te voegen met wat lieve woorden.

Qua verlovingscadeaus heb je eindeloos aan mogelijkheden. Bedenk vooraf een budget voor het cadeau, zodat je gericht op zoek kunt gaan. Voor ieder budget is wel wat te vinden. Het is een attent gebaar wanneer je een verlovingscadeau regelt en de kans is dan ook groot dat dit echt gewaardeerd wordt. Wil je niet met een kleinigheidje aankomen, maar iets groters regelen? Zorg er dan voor dat je het cadeau deelt met meerdere personen. Op deze manier is het mogelijk om een cadeautje uit te zoeken met meer waarde.