Tips Praktische zaken Styling Trouwbedankjes

Tips voor gepersonaliseerde decoratie voor je bruiloft

gepersonaliseerde decoratie

Bij het organiseren van je bruiloft zijn de eerste zaken waar je aan denkt waarschijnlijk je bruidsjurk en een locatie. Maar als je eenmaal weet waar je deze bijzondere dag gaat vieren, is het tijd om te kijken hoe je de locatie op een originele manier kunt aankleden. Graag geven we je tips en inspiratie voor een gepersonaliseerde decoratie. Als je een stijl voor je bruiloft hebt gekozen, is het natuurlijk leuk om dit terug te laten komen gedurende de hele dag, bijvoorbeeld met gepersonaliseerde ballonnen, eigen menukaarten, posters en vlaggen ter versiering en bedankkaartjes in stijl. Maar waar laat je producten met je eigen ontwerp maken? Bezoek de website van een online printer zoals Drukzo, waar je deze decoratie kunt laten personaliseren, zodat je een unieke look krijgt die bijdraagt aan een succesvolle bruiloft.

Uitnodigingen en bedankkaartjes in stijl

Het bekend maken van je stijl begint al bij het versturen van de uitnodigingen. Door deze te personaliseren maak je op een originele manier bekent dat jullie gaan trouwen. Niet alleen kun je zelf het formaat van de kaarten kiezen en de papiersoort, ook het ontwerp kun je natuurlijk personaliseren. Vergeet trouwens niet om ook gelijk je bedankkaartjes in dezelfde stijl te bestellen.

trouwkaarten

Versier de locatie met vlaggen en posters

Zodra je gasten op de locatie aankomen is het mooi als ze daar gelijk de stijl van de bruiloft terug zien. Hiervoor kun je bijvoorbeeld gepersonaliseerde vlaggen gebruiken die je zowel binnen als buiten ophangt. Ook posters voor aan de muur of bij de photoboot zorgen voor een originele aankleding.

Gepersonaliseerde ballonnen

Het personaliseren van ballonnen is een goede optie om een speciale touch aan je bruiloft te geven. Ze dienen namelijk niet alleen als versiering, je kunt ze ook aan je gasten geven zodat die ze kunnen oplaten nadat jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven. Een ander idee is dat iedereen een persoonlijke boodschap voor jullie op een kaartje schrijft die aan een balloon wordt vastgemaakt. Zo krijg je aan het eind van de dag een grote bos ballonnen vol met wensen en lieven berichten.

ballonnen party

Decoratie van de dinertafel

Natuurlijk kan de stijl van je bruiloft niet ontbreken tijdens het diner. Bij de versiering van de dinertafel kun je gebruik maken van gepersonaliseerde menukaarten en placemats. Wist je trouwens dat je ook al je glaswerk kunt personaliseren? Champagneglazen, wijn- en waterglazen en bierglazen met je eigen ontwerp zijn zeer orgineel voor tijdens het diner als tijdens het feest daarna.
Geïnspiraard geraakt om je grote dag een gepersonaliseerde look te geven? Bezoek eens een online printer, kies de producten die passen bij jouw bruiloft en creër een unieke look voor je trouwerij!