Noord-Brabant De Grote Dag Trouwlocaties

Tips voor jouw bruiloft in Den Bosch

Bruiloft den bosch

Het is misschien wel de mooiste dag van je leven: je trouwdag. En daarom heb je alle recht om de bloemetjes buiten te zetten en voor 24 uur écht in het middelpunt van de belangstelling te staan! Een goede voorbereiding is daarvoor echter wel key. Ga jij trouwen in of in de omgeving van Den Bosch? Lees dan onderstaande tips voor dat droomhuwelijk.

Mooiste locaties

Dat wat het meeste bijdraagt aan de feeling van je trouwdag is waarschijnlijk wel de locatie. Wat dit betreft mag je echt uitpakken. Altijd al in een sprookjeshuwelijk geloofd? Waarom zou je dan niet trouwen in een mooi kasteel zoals Kasteel Ammersoyen in Vught? Of wat dacht je van het klooster Bethlehem in Haaren? Ga je toch liever voor een iets modernere locatie, dan is het landgoed Huize Bergen of de edgy Bossche kelders wellicht een idee. Uiteraard hoef je ook helemaal niet voor maar één locatie te gaan; voor een andere sfeer per dagdeel kun je ook kiezen voor meerdere locaties.

Klassieke auto

Net als de locatie is ook de auto een van de stijlindicaties van je huwelijksdag! Romantische stellen gaan voor een schattige oldtimer, of voor het luxe gevoel van een cabrio. Maar wist je dat je helemaal niet voor de klassieke huwelijksauto’s hoeft te gaan? Er zijn verschillende bedrijven die ook stoere auto’s, zoals een Range Rover, of zelfs een truck aanbieden voor stellen die in het huwelijksbootje stappen. Voor welk type ga jij?

Lekker eten

Tja, eten kan natuurlijk niet vergeten worden op een dag als deze. Voor zo een lange dag is de kans zelfs groot dat je verschillende maaltijden gaat verzorgen. Voor een groot aantal gasten is een shared dining altijd een goed idee, of een traditioneel menu dat uitgeserveerd wordt. Maar ben je niet bang dat je gasten iets nieuws willen proberen op je trouwdag? Dan kun je ook aan andere dingen denken. Bijvoorbeeld aan lekker eten met een Libanees thema, of je kunt ook sushi Den Bosch bezorgen!

Goede muziek

Goede muziek is de perfecte manier om fantastische herinneringen mee op te halen, maar voornamelijk ook om nieuwe herinneringen mee te maken! Een goede band of dj maakt of kraakt de sfeer van je dag, en heeft zo een grote invloed op het succes ervan. Denk dus goed na over welke muziek jullie op je bruiloft willen. Willen jullie dat iedereen relaxed is tijdens het eten? Kies dan bijvoorbeeld voor een klassiek kwartet. Is je dag pas geslaagd als iedereen losgaat op de dansvloer? Dan is het slim op zoek te gaan naar een fijne dj. Geniet van je bruiloft!