Trouwkaarten Uitnodigingen

Stijlvolle trouwkaarten

Als je gaat trouwen heb je het druk met het regelen van de trouwplanning, het regelen van je trouwvervoer en het vinden van mooie trouwkaarten. Trouwkaarten lijken niet zo boeiend: een klein kaartje of zelfs alleen een briefje zou ook genoeg zijn om de gasten te laten komen. Echter, trouwkaarten zijn veel meer dan een simpele uitnodiging. De trouwkaart moet de sfeer van de trouwdag uitstralen. De meeste mensen gooien trouwkaarten ook niet weg, maar bewaren ze als aandenken. Daarom kies jij natuurlijk het liefst voor stijlvolle trouwkaarten!

Zelf trouwkaarten maken

Je kunt natuurlijk zelf je trouwkaarten maken. Er zijn wel twee dingen waar je aan moet denken als je dit doet: het kost veel tijd en het is meestal net zo duur als kant-en-klare kaarten bestellen. Het voordeel is wel dat het helemaal ‘jouw’ trouwkaarten zijn. Ze zijn authentiek en bijzonder en hebben daarmee extra waarde. Toch is het vrij lastig om mooie en stijlvolle trouwkaarten te maken als je er geen of weinig ervaring mee hebt.

Trouwkaarten online ontwerpen

Bij veel webshops kun je je trouwkaarten online ontwerpen. Je kiest een mooie en chique kaart uit, je plaatst er jullie tekst op en je bent al klaar. De meeste kaarten kun je persoonlijker maken met een afbeelding naar keus of een extra berichtje. Je kunt ook de volledige kaart online ontwerpen zodat het wel een heel persoonlijke en mooie trouwkaart wordt. Er zijn genoeg voorbeelden hiervan te vinden bij de verschillende webshops. Bedenk wel dat je even moet zoeken naar een betrouwbare webshop en dat je van tevoren altijd even een proefkaart aanvraagt. Dit is vaak gratis en het helpt als je een ‘echte’ kaart hebt zodat je kan zien of je nog iets wilt veranderen.

Naar een drukkerij

Een andere optie is om naar een drukkerij te gaan. De drukkerij heeft een aantal mappen met voorbeelden van trouwkaarten. De drukker zal met jullie overleggen over de stijl van de trouwkaart en jullie wensen. Hou er wel rekening mee dat dit vaak een wat duurdere optie is voor de trouwkaarten, terwijl de kwaliteit tegenwoordig niet of nauwelijks verschilt met de kwaliteit van online bestelde trouwkaarten.

stijlvolle trouwkaart

www.charlyfine.nl

Je hebt dus verschillende opties om aan trouwkaarten te komen. Maar wil je mooie, unieke en stijlvolle trouwkaarten, dan is online bestellen de beste en goedkoopste optie. Ga je aan de slag met het ontwerpen van jullie eigen mooie trouwkaart? Vergeet dan niet op zoek te gaan naar een mooie en originele tekst om op de trouwkaart te laten drukken!