Trouwplanning

Sterrenbeeld vertelt of jij stressbestendig bent op jullie trouwdag

Trouwen

Stap jij in het huwelijksbootje? Van harte gefeliciteerd! Wist jij dat jouw sterrenbeeld een steun kan zijn op deze spannende dag?  Natuurlijk wil je dat deze bijzondere dag verloopt zoals gepland. Je rekent op mooi weer, een prachtig bruisboeket en een fantastische look. Maar wat als de muziek het niet doet tijdens de ceremonie of de bruidegom een lelijke vlek op zijn broek heeft? De kinderen van je zus niet stil zijn tijdens de plechtigheid? Het windkracht negen is en de partyboot niet mag varen. Zo kan jij er volgens jouw sterrenbeeld toch een onvergetelijke trouwdag van maken.

Ram 21 maart t/m 20 april

Ram is positief, zelfverzekerd, een geboren leider en niet kapot te krijgen. Ram zal ook in slechte tijden overleven en aangezien Ram van uitdagingen houdt schiet jij niet in de stress als er iets mis gaat op je trouwdag. Jij bezit een natuurlijk optimisme en enthousiasme.

Stier 21 april t/m 21 mei

Stier neemt geen risico en gaat voor zekerheid. Jij houdt van rust en ontspanning en hebt van tevoren over alles nagedacht. wat er ook mis gaat, jij hebt een oplossing.  Zakdoeken, vlekkenverwijderaar, paraplu’s, extra fotocamera, toch iets vergeten? Adem in en adem uit en geniet!

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Voor Tweelingen is het leven een feest. Jij neemt het risico om je trouwdag op het strand te vieren en raakt niet in de stress als het regent. Je hebt een lichte energie en het is een genot om met je om te gaan. Wat er ook mis gaat op je trouwdag Tweelingen geniet maar wil wel zien dat anderen blij zijn

Kreeft 22 juni t/m 22 juli

Kreeft stelt liever geen eisen maar als ze iets willen kunnen ze behoorlijk overtuigend en vasthoudend zijn. Je bent gevoelig en je kunt emoties moeilijk uiten. Anderen merken het dan ook niet als je in de stress schiet als iets mis gaat op je huwelijksdag. Tel tot tien of neem een vriendin even apart en vertel over je stress. Het helpt echt!

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

Leeuw is warmhartig en het gulste van alle sterrenbeelden. Je bent specialist in het uit laten komen van dromen. Wat er ook mis gaat op je trouwdag jij blijft gelukkig. Denk er wel aan dat jij altijd veel meer geeft dan je ontvangt Vergeet dus niet dat jij en je partner op jullie trouwdag de belangrijkste zijn en niet de anderen.

Maagd 24 augustus t/m 22 september

Maagd is kalm, integer en hanteert hoge criteria voor alle aspecten van het leven. Je hebt zo lang gepiekerd over wat er mis kan gaan op je trouwdag en natuurlijk voorzorgsmaatregelen genomen dat je op de dag zelf ontspannen bent. Je bent fantastisch in het oplossen van problemen, is er een noodsituatie weet jij meteen wat te doen.

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

Je bent een briljante strateeg die een situatie vanuit alle kanten kan bekijken alvorens tot een oordeel te komen. Het is belangrijk voor je er aantrekkelijk uit te zien op je trouwdag. Je haar, je make up, als je haar instort schiet dan niet in de stress maar denk aan de liefde die is er nu is.

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

Schorpioenen zullen het nooit met anderen delen dat ze stressen omdat er iets mis gaat. Als de bruidstaart tegen valt of het jengelende kind van je vriendin maar door gaat tijdens de ceremonie. Reageer zoals altijd, met grapjes en humor.

Boogschutter 22 november t/m 21 december

Boogschutter is optimistisch en heeft een geweldig gevoel voor humor. Wat er ook gebeurd, jij blijft kalm en haalt je schouders op. ‘Jammer,’ denk je misschien maar je blijft genieten en bent dankbaar dat je samen met dierbaren jullie liefde mag vieren.

Steenbok 23 december – 20 januari

Steenbok is serieus en neemt de liefde dan ook zeer ernstig. Zo is ook je trouwdag een serieuze dag die volgens plan moet verlopen. Je hebt overal aan gedacht en niets is je te veel, vooral familie en vrienden gelukkig maken. Probeer op je trouwdag aan jezelf te denken.

Waterman 21 januari t/m 19 februari

Plezier hebben is essentieel voor Waterman en het belangrijkste op je trouwdag. Je bent misschien een beetje zenuwachtig tijdens de plechtigheid maar als er iets mis gaat op je trouwdag kun je er hard om lachen.

Vissen 20 februari t/m 20 maart

Vissen is dromerig, gevoelig en geniet van waardevolle relaties. Het verlangen van Vissen is één worden met een geliefde. Wat er ook mis gaat op je trouwdag, je blijft gelukkig, jij ziet alleen je partner.