Styling Bruidsaccessoires

Sieraden kiezen voor je trouwdag

Sieraden voor op je trouwdag. Heb jij daarin al keuzes gemaakt? Op je trouwdag kun je diverse combinaties dragen van sieraden. Het belangrijkste sieraad voor je trouwdag is natuurlijk de trouwring, maar je outfit maak je helemaal af met de allermooiste trouwsieraden.

Armbanden voor je trouwdag

Naast je trouwring is het dragen van een mooie armband een mooi detail voor de trouwdag. Tijdens het maken van foto’s is de kans groot dat je je pols ook op beeld terugziet, omdat je je trouwring om je hand natuurlijk wilt vastleggen. Wanneer je kiest voor een zilveren trouwring, is het dragen van zilveren armbanden ene mooie combinatie. Ga je voor goud? Probeer je sieraden dan af te stemmen door te kiezen voor de juiste tint.

Kettingen voor je trouwdag

Ook een ketting kan je trouwjurk net die final touch geven. Wellicht draag je een strapless jurk en is je borst wat kaal. Een simpele ketting geeft net wat extra’s aan je outfit. Wederom geldt net als voor de armbanden op je trouwdag: kies voor een tint die goed past bij je trouwring. Je ketting is net iets meer in het zicht dan een armband, dus het is belangrijk om je ketting ook af te stemmen op de kleur van je jurk. Neigt je jurk meer naar de kleur champagne? Wellicht steken zilveren sieraden dan niet zo mooi af. Let daar dus ook op bij het kiezen van je jurk wanneer je je trouwringen al in huis hebt!

Je verlovingsring op je trouwdag

Wellicht heb je van je partner een prachtige verlovingsring gekregen. Het is handig om van te voren goed na te denken over wat je met je verlovingsring wilt voor je ja tegen elkaar zegt en de trouwring om elkaars vinger schuift. Ga je je trouwring én je verlovingsring dragen? Draag je ze allebei? Schuif je tijdens de ceremonie de trouwring bij je verlovingsring of laat je je partner de verlovingsring afnemen en vervang je deze voor je trouwring? Denk er goed over na!

Geen sieraden op je trouwdag

Tenslotte heb je natuurlijk ook de keuze om geen sieraden te dragen. Ook dit kan ontzettend stijlvol zijn! Alleen je trouwring dragen geeft een simplistische uitstraling. Perfect voor waar je daar van houdt! Sieraden kunnen over de top zijn wanneer je een jurk hebt met veel details, bijvoorbeeld bij een jurk met een bredere riem, veel kraaltjes of veel kanten details. Maak dus altijd eerst de keuze voor je trouwjurk, voor je overgaat op het kiezen voor sieraden.

Welke keuze je ook maakt: zorg ervoor dat je je prettig voelt bij de sieraden en outfit die je draagt. Wanneer jij je zeker voelt over je outfit, zul je dit ook de hele dag uitstralen!