Vrijgezellenfeest

Serieus zijn komt na het huwelijk

vrijgezellenfeest

Voordat twee verloofde aan elkaar verbonden worden met  door een mondelinge instemming (het ‘Ja’ woord) en een schriftelijk instemming (de handtekening) is het soort ongeschreven regel dat er vrijgezellenfeest wordt georganiseerd. Het motto hierbij is ‘Hoe gekker, hoe beter’. Dit motto wordt over het algemeen goed nageleefd. Regelmatig komen er op doodnormale dagen vreemde figuren voorbij in extreme kostuums. Vaak weet je dan al genoeg…Dit is een aanstaande bruid of bruidegom!

De benodigde ingrediënten voor een vrijgezellenfeest

Als aangewezen persoon om de bachelor of bachelorette party te organiseren dien je één of meerder locaties, een groep goede vriendinnen of vrienden en decoraties bij elkaar te sprokkelen.

Maar het belangrijkste ingrediënt is en blijft toch wel het kostuum. Als organisator is dit het moment om je kans te grijpen! Je hebt nu immers een vrijbrief om de aanstaande bruid of bruidegom eens goed voor gek te zetten. Toch blijkt het toch een moeilijke opgave te zijn om het ultieme debiele kostuum te vinden. Doe daarom inspiratie op met deze tips voor de perfecte bachelor of bachelorette party.

Het vrijgezellenfeest voor ‘hem’

Er komt een punt waarop je beste vriend je je niet meer komt vertellen waar jullie naar toe moeten voor het de beste zomerfestivals maar om te vertellen dat hij zijn vriendin ten huwelijk heeft gevraagd. Dan is het aan jou  de taak om nog één knallend vrijgezellenfeest te organiseren. Regel een stripact of ga met de hele groep op kroegtocht. Vergeet dan niet om een filmcamera te regelen waarmee de ‘Hangover taferelen’ kunnen worden vastgelegd.

Deze beelden worden al helemaal geniaal op het moment dat de bachelor rondloopt in een geschikt vrijgezellenfeest kostuum voor mannen. Het kostuum kan worden afgestemd op een bijnaam, een typische karakter trek of iets anders wat helemaal past  bij de bachelor. Heeft jou vriend bijvoorbeeld trekjes of de humor van borat? Dan weet je dus waar je hem in kunt hijsen. Ook een té gek dierenpak lijkt altijd goed aan te slaan.

Dan is er ook nog de mogelijkheid om voor extreem te gaan en de bachelor LETTERLIJK voor ‘lul’ te zetten in een condoom kostuum, piemelpak of een naaktpak. Denk hier wel even goed over na als je zelf nog trouwplannen hebt. Wie de bal kaats kan hem immer terug verwachten.

Het vrijgezellenfeest voor ‘haar’

Heb jij de taak gekregen om een bachelorette party te organiseren? Dan zit je hoogstwaarschijnlijk nu al te zweten. Je zus of vriendin gaat immers maar één keer trouwen en je hebt dus ook maar één kans om een onvergetelijk vrijgezellenfeest te organiseren. Net als bij de mannen is het vrouwen leuk om te kijken naar persoonlijke interesses bij het organiseren van de activiteiten of ga juist iets doen wat ze totaal niet zou verwachten.

Ook de Bachelorette moet herkenbaar zijn op haar vrijgezellenfeest. Dit kan bijvoorbeeld  doormiddel van ‘Bride to be’ accessoires zoals sjerpen, hoedjes, kronen of diademen.

Mocht je het aandurven dan zijn de piemeldiademen, piemelrietjes en piemelbrillen ook ontzettend leuk!

Het maakt uiteindelijk niet uit waar je voor kiest zolang je het motto maar onthoudt: ‘Hoe gekker. hoe beter’