Bruidsaccessoires Bruid Kleding & Styling Leveranciers Personen Trouwbenodigdheden Trouwboeket Trouwringen

Schitteren met bruidssieraden

Op je bruiloft wil je er natuurlijk tip top uitzien. Het begint allemaal met een jurk. Welke stijl jurk draag je? Hoe wordt je make-up gedaan en wat doe je met het kapsel? Misschien nog wel het leukst: wat voor sieraden draag je? Wij hebben voor je op een rijtje gezet waar je op moet letten, wanneer je op zoek gaat naar het perfecte sieraad.

De kleur van je jurk

Voor de bruid zijn de sieraden natuurlijk volkomen afhankelijk van de jurk. Houd bij het uitzoeken van bruidssieraden dus rekening met de kleur van je jurk. Op de dag dat jij de mooiste jurk van je leven draagt, moeten de sieraden natuurlijk nét zo speciaal zijn.

Welke ketting past bij de bruidsjurk?

Voor de verloofde dames onder ons: voor iets moois hoef je de deur niet meer uit. Je kunt een Mi Moneda ketting online bestellen. Bij het kiezen van een ketting is het belangrijk om te kijken naar de halslijn van je trouwjurk. Ook het soort trouwjurk speelt een grote rol. Is je jurk vrij basic en stijlvol? Probeer dan eens een druppelvormige hanger bedenkt met fonkelingen.

Uniek en bijzonder

Om er zeker van te zijn dat je sieraden goed matchen en het geheel niet te druk wordt, kun je ook jouw eigen Mi Moneda sieraad samenstellen. Zo kun je je sieraden ook nog gebruiken voor na de bruiloft. Kies bijvoorbeeld voor een minimalistische ketting of een edgy of klassieke stijl.

Welke armband?

Nadat je een ketting hebt gekozen, maak je het totaal plaatje compleet met een bijpassende armband. Pas ook je armband aan bij het thema dat bij jullie bruiloft past. Een Mi Moneda armband kun je blijven veranderen, om elke dag een andere look te creëren. Ga voor je bruiloft voor een armband met Swarovski stenen.

Bruidsboeket

Om het plaatje helemaal af te maken, ga je voor een bruidsboeket. Bloemen staan symbool voor de liefde en zijn onmisbaar op je bruiloft. Een boeket draagt mee aan de details van je trouwdag. Met een boeket versterk je een eventueel kleurthema.

bruidsboeket