Huwelijksreis

4 redenen waarom een Fly Drive dé perfecte huwelijksreis is

4 redenen waarom een Fly Drive dé perfecte huwelijksreis is

Wanneer je binnenkort in het huwelijksbootje stapt, zijn jij en je partner ongetwijfeld druk bezig met alle voorbereidingen. Je wilt immers dat deze dag precies verloopt zoals jullie altijd voor ogen hebben gehad. Na het jawoord en een spetterende huwelijksdag is het dan eindelijk tijd voor jullie om met en van elkaar te genieten. Het is tijd voor de huwelijksreis! Boek je een fly drive als huwelijksreis, dan hoef je je nergens meer zorgen over te maken.

1. Minimale voorbereidingen

Boek je een fly drive vakantie als huwelijksreis, dan wordt je vlucht gereserveerd en staat er bij je aankomst op het vliegveld een huurauto voor je klaar. Wat vervoer betreft hoef je dus helemaal nergens aan te denken. Wat betreft accommodaties heb je het helemaal zelf in de hand. Je kunt kiezen voor een fly drive waarbij je enkele of zelfs alle overnachtingen laat vastleggen. Heb je behoefte aan vrijheid, laat dit dan achterwege en regel het op locatie zelf. Vooral wanneer je buiten het hoogseizoen op huwelijksreis gaat, kun je prima op de bonnefooi vertrekken.

2. Een vakantie op eigen tempo

Wanneer je de beschikking hebt over een huurauto ga je een vakantie vol vrijheid tegemoet. Geen groepsreizen of excursies waarbij je rekening moet houden met de medevakantieganger en de vlotte tred van de gids bij moet houden. Met het stuur in eigen handen bepaal je zelf waar je naartoe gaat, wanneer je dat doet en hoe lang je ergens blijft. Een vakantie op eigen tempo dus! Bovendien zie je tijdens een fly drive veel meer dan in vergelijking met andere vakanties en proef je meer van het lokale leven.

3. Geen gedoe met bagage

Kies je voor een georganiseerde reis in groepsverband, of reis je met een alternatief vervoermiddel als de trein, dan weet je hoe vervelend het is om altijd maar weer met je bagage te sjouwen. Een hoop gedoe, wat je af en toe ook nog eens een flinke irritatie kan opleveren. Met een huurauto heb je daar totaal geen last van. Wanneer je van de ene naar de andere plek reist, zet je je spullen in de auto en ga je comfortabel weer op pad. Geen gedoe met overstappen of gebrek aan ruimte.

4. Ontdek plekken die je anders niet zou hebben gezien

Verblijf je een weekje in een all inclusive resort? Natuurlijk kom je er heerlijk tot rust en genieten jij en je partner van alle luxe. Maar zeg nou zelf, als je je huwelijk met een vakantie bezegelt, dan moet deze vakantie toch net zo sprankelend zijn als jullie relatie? Een huwelijksreis is een mooi moment om samen nieuwe plekken te ontdekken en avonturen te beleven. En dat hoeft niet eens ver weg van huis te zijn.

De mooiste plekken voor een fly drive huwelijksreis

Een huwelijksreis mag wat luxer zijn dan een gewone vakantie, maar moet toch vooral romantisch zijn. Alhoewel we allemaal de plaatsjes van hagelwitte zandstranden met palmbomen aan de Indische Oceaan kennen, vind je ook dichterbij huis tal van romantische bestemmingen. Denk bijvoorbeeld eens aan een fly drive naar de Amalfikust. Alleen al de autoroute is prachtig en behoort tot de allermooiste ter wereld. De kleurrijke dorpjes op de steile kliffen, die in de zomermaanden gesierd worden door de talrijke bloeiende citroenbomen, vormen een plaatje om nooit meer te vergeten.

Behalve een reis naar de Amalfikust is ook een romantische Fly Drive naar de Azoren een originele manier om jullie huwelijk te vieren. De Azoren behoren tot Portugal, maar bevinden zich desondanks ver weg van het Europese continent, midden in de Atlantische Oceaan en op enkele honderden kilometers afstand van de Afrikaanse kust. Het subtropische klimaat en de vulkanische oorsprong van de archipel zorgen ervoor dat de eilanden stuk voor stuk kleine paradijsjes zijn. Neem de hand van je partner en verken vulkanen, kratermeren en dichtbegroeide bossen terwijl jullie genieten van de omgeving en het samenzijn.