Bruidsaccessoires Kleding & Styling Trouwjurken

Prachtige sieraden voor je bruiloft: 3x tips

sieraden bruiloft

Het is tijd om de puntjes op de i te zetten voor de onvergetelijke dag om de liefde te vieren. Bij de mooiste dag van jullie leven horen ook de mooiste sieraden die je met veel plezier draagt tijdens de bruiloft. Van een echte eyecatcher tot subtiele glitters en pareltjes; het sieradenaanbod is groot. Daarom is het belangrijk om te dragen wat echt bij je past én wat goed voelt. De jurk is gekozen, nu mogen de indrukwekkende details worden uitgezocht. We delen handige tips om prachtige sieraden te dragen tijdens je bruiloft.

Het begint allemaal bij dé jurk

Say yes to the dress! De trouwjurk kiezen die past bij jouw figuur, wensen, kleuren en verwachtingen is een geweldig proces. Veel bruiden verheugen zich dan ook enorm op het passen van de jurk waar al jaren over is gefantaseerd en gedroomd. Nu is eindelijk het moment aangebroken en mag de keuze worden gemaakt. De jurk heeft veel invloed op andere trouw gerelateerde beslissingen die gemaakt worden voor de grote dag. Het bruidsboeket, de schoenen, het pak van de trouwpartner, de make-up… Genoeg activiteiten in de planning. Denk daarbij ook aan de vorm, tint en soort sieraden die je kiest. Luister goed naar het advies dat je mag ontvangen van de trouwjurkexpert, maar kies vooral wat goed voelt voor jou. Bij Brandfield shop je prachtige sieraden die perfect passen bij jouw droomjurk.

Tint van de sieraden

Kies je voor een zilveren ketting met bijbehorende zilveren armband of draag je liever goud, rosé of pareltjes? De tint van de sieraden is bepalend voor de gehele uitstraling. Houd bij het kiezen van de sieraden ook rekening met de kleur van de trouwringen en de schoenen. Ook kan de huidskleur en haartint een aspect vormen waarmee rekening wordt gehouden. Welke sieraden draag je zelf graag? Zorg dat je je er comfortabel bij voelt, dan straal je dat ook uit.

sieraden bruiloft

Groot, subtiel of een echte eyecatcher

Welke vorm en maat mogen de sieraden zijn? Kies je voor opvallende oorbellen en een subtiele zilveren ketting? Of heel bewust alleen een armband? Ga je voor groots en meeslepend of liever slechts een klein beetje aanwezig? Probeer verschillende combinaties uit zodat je er een goed beeld bij krijgt hoe het je staat. Ook een echte eyecatcher kan de show stelen, onthoud hierbij dat het draait om jou. De jurk en sieraden mogen jouw mooiste kanten versterken, maar jij moet daar zelf niet door wegvallen. Het is jullie grote dag, draag waar je gelukkig van wordt!