Bruidskapsels

Prachtige krullen op je bruiloft? Zo krijg je het voor elkaar!

Prachtige krullen op je bruiloft? Zo krijg je het voor elkaar!

Op de bruiloft wil je er natuurlijk fantastisch uitzien. Als bruid kun je dit realiseren door een mooie bruidsjurk en bruidssieraden uit te kiezen, maar ook door aandacht te besteden aan de bruidsmake-up en het bruidskapsel. Ben je van plan om zelf aan de slag te gaan met het bruidskapsel voor de bruiloft? Dan kun je natuurlijk aan veel verschillende kapsels denken. Wil je mooie krullen hebben op de grote dag? Met de juiste benodigdheden zorg jij ervoor dat je straks met een mooie bos krullen op de bruiloft staat. Hoe je het voor elkaar krijgt om prachtige krullen te krijgen op je bruiloft? Wij geven je wat tips!

Gebruik een goede krultang

De makkelijkste manier om prachtige krullen in je haar te maken, is natuurlijk met een goede krultang. Als je hier nog niet over beschikt, is het goed om hiernaar op zoek te gaan. Je wilt tenslotte wel de beste krultang hebben voor jouw bruiloft. Lees hier meer over de beste krultangen voor meer inspiratie. Het aanbod aan krultangen is enorm, waardoor het goed is om te bepalen naar welk soort krullen je mooi vindt. Vergelijk de verschillende soorten krultangen met elkaar. Een krultang waar je zeker over na kunt denken en dat steeds populairder wordt, is een automatische krultang. Deze krultang kan dankzij moderne technologieën jouw haar automatisch krullen en het kan een prachtig resultaat opleveren.

Als je aan de slag gaat met het krullen van je haar met een krultang, dan is het belangrijk om je haar hier goed op voor te bereiden. Ten eerste kan het goed zijn om van tevoren je haar te wassen met een verzorgende shampoo. Na het wassen is het goed om je haar goed uit te borstelen, zodat er geen klitten in zitten. Zorg er daarna voor dat je haar helemaal droog is voordat je de krultang erbij pakt. Dit kun je doen door je haar te föhnen of het aan de lucht te laten drogen. Tenslotte is het slim om voor het gebruiken van de krultang nog gebruik te maken van hittebestendige haarproducten om je haar beter te beschermen.

Gebruik een goede krultang

Krullen met de stijltang

Naast het gebruiken van een krultang kun je ook krullen maken met een stijltang. Dit wordt tegenwoordig ook vaak gedaan en dit is dan ook zeker iets om te overwegen. Als je beschikt over een goede stijltang maar geen krultang hebt, kan het dan ook een idee zijn om gewoon de stijltang te pakken. Het werkt anders dan een krultang, dat spreekt voor zich. Maar ook met een stijltang is het mogelijk om een mooie bos krullen te realiseren. Je kunt je haar krullen met een stijltang door het om een haarlok heen te plaatsen en deze dicht te knijpen. Draai de stijltang zodat de haarlok om de tang heen gewikkeld wordt. Wanneer je de stijltang dan langzaam richting je haarpunten schuift, zal je een mooie krullende lok hebben. Op deze manier is het dus zeker mogelijk om prachtige krullen te krijgen.

Gebruik een föhn met diffuser

Heb je zelf al veel volume in je haar? Dat is natuurlijk mooi meegenomen als je prachtige krullen wilt maken voor je bruiloft. Om je haar nog meer volume en krullen te geven, kan het een aanrader zijn om gebruik te maken van een föhn met diffuser. Hiermee kun je jouw lokken meer volume geven, waardoor je een mooi eindresultaat kunt bereiken. Voor het mooiste effect is het een aanrader om ondersteboven te gaan hangen en dan je haar te föhnen.

Deze drie tips kun je in gedachten houden als jij graag zelf mooie krullen wilt maken voor de bruiloft. Oefen vooral even goed vooraf, zodat je weet hoe je het mooiste kapsel voor elkaar kunt krijgen. Dan moet het je vast lukken om er stralend uit te zien op de grote dag!