De Grote Dag Entertainment Het trouwfeest

Je partner en gasten verrassen op je trouwdag

Je trouwdag bereid je als het goed is samen voor. Jij en je partner plannen alles en moeten het samen eens zijn over hoe je de dag invult. Toch is het heel erg leuk om een kleine verrassing toe te voegen aan deze dag, speciaal voor je partner. Met deze tips kun je vast iets leuks verzinnen voor jullie trouwdag:

Verrassen met tekst

Een lief briefje achterlaten is een klein gebaar, maar zo ontzettend lief! Je kunt dit op verschillende manieren doen. Denk bijvoorbeeld om een brief achter te laten op het kussen van je partner. Je kunt ook een lieve boodschap achterlaten onder de schoen van de ander met stift of je leest ’s avonds tijdens het feest of de receptie nog een lieve tekst voor, voor elkaar.

Verrassen met beeld

Wat dacht je van een ontzettend romantische videoboodschap voor elkaar? Spreek iets liefs in en laat dit op een telefoon of tablet achter in de kamer waar je partner zich klaar gaat maken voor de grote dag. Je kunt er ook voor kiezen om de video vast af te spelen op het feest. Wellicht kun je een ‘vlog’ maken voor of samen met je partner over hoe je de voorbereiding van het huwelijk hebt ervaren. Ontzettend leuk om je geliefde zo te verrassen!

Verrassen met vrienden

Betrek de vrienden van je partner in het complot! Bereid samen een dans, tekst, optreden of ander gek iets voor en verbaas je partner met jullie kunsten! Hoe leuk is het moment dat je partner erachter komt dat jullie al weken een complot hebben! Op YouTube vind je ontzettend veel inspiratie voor leuke dansjes of andere optredens tijdens huwelijken.

Verras je gasten

De meest ultieme bruidsverrassing? De bruiloft zelf! Organiseer een groot feest voor je vrienden en familie, bijvoorbeeld om jullie verjaardagen te vieren. Zorg ervoor dat iedereen aanwezig is en zodra iedereen binnen is gaan jullie je stiekem omkleden. Verrassing! Iedereen is aanwezig op jullie huwelijk! Het vraagt een flinke voorbereiding waar we graag nog eens een artikel aan wijden, maar wellicht ben je zelf creatief genoeg om iets leuks te verzinnen om de gasten met het huwelijk te verrassen.

Verras het bruidspaar

Als gasten kun je het bruidspaar ook verrassen. Informeer bij de ceremoniemeester of jouw idee bij de dag past en of je kunt helpen met voorbereiden. Als gasten kun je een mooi kaartje maken voor het bruidspaar, een mooi cadeau geven, een dans instuderen, een filmpje opnemen of het huis van het bruidspaar versieren voor wanneer zij ’s avonds thuiskomen.

(bron afbeelding)