Kleding & Styling

Outfits voor bruidsmeisjes

Om jullie grote dag compleet te maken, is het leuk om bruidsmeisjes te stylen in één soort outfit of kleur. Het hoeft natuurlijk niet, maar voor de foto’s en het complete plaatje geeft het toch een ontzettend leuk effect wanneer jullie een eenheid kunnen vormen! We delen graag een aantal voorbeelden van outfits voor bruidsmeisjes (van jong tot oud) op bruiloften!

Jurken in verschillende kleuren

Outfits voor bruidsmeisjes
Heel verschillend, maar toch hetzelfde. Deze bruid koos voor verschillende tinten roze en paars. In combinatie met de jurk van de bruid is het een prachtig plaatje! Door te kiezen voor verschillende kleuren kan ieder bruidsmeisje kiezen voor een outfit die bij haar past. Op deze manier voorkom je ongemakkelijke situaties waarin bruidsmeisjes zich niet op hun gemak voelen in hun outfits.

(bron afbeelding)

Bruidsmeisjes in dezelfde jurken

Outfits voor bruidsmeisjes
Deze bruidsmeisjes zijn allemaal hetzelfde gekleed. Een mooi en strak geheel en alle vrouwen zien er prachtig uit op de afbeelding. Belangrijk voor deze eenheid is om wel te kijken of alle meisjes die je als bruidsmeisje wilt er voor open staan om dezelfde jurk te dragen. Je mag veel van ze vragen want het is jullie trouwdag, maar ze hebben nog wel altijd hun eigen keuze om dit te dragen of niet…

(bron afbeelding)

Bruidsmeisjes in themakleur

Outfits voor bruidsmeisjes
Laat elementen uit jullie dag terugkomen in de outfits! In bovenstaande afbeelding zie je bijvoorbeeld hoe oudere bruidsmeisjes de themakleur dragen. De jongere bruidsmeisjes daarentegen dragen een accentkleur. Een prachtig geheel en toe te passen binnen ieder thema van jullie bruiloft! Deze outfits voor bruidsmeisjes kun je natuurlijk ook doen in blauwe jurkjes met gouden accenten, roze met wit of koraalkleurig, maar net wat bij jullie past.

(bron afbeelding)

Bruidsmeisjes in verschillende jurken

outfits voor bruidsmeisjes
Deze vrouwen vormen een eenheid, ondanks dat ze allemaal een andere outfit dragen. De kleuren in de jurken komen overeen. Je kunt met je bruidsmeisjes afspreken dat ze zelf een jurk mogen kiezen. Eén eis: de jurken moeten wel bij elkaar passen. Dit doe je maar op één manier: samen gaan winkelen! Het perfecte moment voor meiden onder elkaar is deze jurken passen. Op deze manier kun je stoffen en kleuren echt naast elkaar houden en zien of het een mooie combinatie vormt samen. Succes gegarandeerd!

(bron afbeelding)

Een vrolijk geheel

outfits voor bruidsmeisjes
Ga voor vrolijk en geef iedere vrouw op je bruiloft een eigen kleur mee. Samen vorm je dan een vrolijke regenboog! Het is belangrijk dat iedere vrouw zich prettig voelt in de kleur die zij heeft gekregen dus laat onderling ruilen toe. Het zal een kleurrijk gezelschap vormen, zeker wanneer heren de kleur van hun partner in hun outfit verwerken. Bijvoorbeeld door het dragen van een stropdas of strik.

(bron afbeelding)

Heb jij je bruidsmeisjes al gekozen? Eerder schreven we over hoe je je bruidsmeisjes kiest en wie daar het meest geschikt voor is. Wat denk je dat jouw bruidsmeisjes gaan dragen op jullie grote dag?