Entertainment Het trouwfeest

Origineelste entertainers op je bruiloft

Je gasten vermaken op je bruiloft kan op veel verschillende manier. Je kan bijvoorbeeld spellen doen of een artiest inhuren. Maar wil je jouw bruiloft onvergetelijk maken voor al je gasten? Hieronder hebben we een lijstje opgesteld met de origineelste entertainers.

Tekenaar

Er zijn verschillende soorten tekenaars die in korte tijd kunnen tekenen op je bruiloft. Huur bijvoorbeeld een karikatuurtekenaar in die jou en je gasten natekent. Zo heeft iedereen ook een leuk aandenken aan het feest. Een livetekenaar maakt een tekening van een bepaald moment, bijvoorbeeld een kus of het diner. Het is natuurlijk ook leuk om een fotograaf in te huren, maar dit is net wat origineler.

Dansers

Een dans mag natuurlijk niet ontbreken op de grote dag en zal je zelf ook op de dansvloer te vinden zijn. Maar je kunt ook dansers inhuren! Ga je voor een breakdancer? Of liever een buikdanseres? Het is allemaal mogelijk. Nog origineler is om je gasten te verrassen met een flashmob. Niemand die dat ziet aankomen!

Goochelaar

Voor zowel kinderen als volwassenen is een goochelaar een leuk en origineel vermaak. Goochelaars hebben veel interactie met het publiek waardoor dit extra indruk achterlaat. Er zijn natuurlijk verschillende goochelaars, de een goochelt met kaarten en de ander laat het servies zweven. Deze zijn allemaal in te huren, kies een soort die bij je bruiloft past en waarmee je iedereen omver blaast.

Vuurshow

Met een vuurshow laat je iedereen op je bruiloft echt versteld staan. Vuur zorgt altijd voor spanning en sensatie. Laat een artiest vuurspuwen of jongleren met fakkels, gegarandeerd dat je hiermee iedereen zal verbazen. Houd er rekening mee dat dit buiten zal zijn, of zorg dat je hiervoor een geschikte ruimte hebt.

Clown

Wil je liever voor een entertainer die vooral de kinderen vermaakt? Huur een clown in, hiermee is er gegarandeerd veel vrolijkheid en gelach op je bruiloft. Een clown kan kinderen voor langere tijd vermaken. Laat hem cadeautjes uitdelen aan de kinderen, zo wordt deze dag helemaal onvergetelijk! Hier lees je meer tips over vermaak voor kinderen op je bruiloft.

Acteur

Zorg voor een dronken non, een onhandige fotograaf of een gekke butler voor een humoristisch randje. Niet echt natuurlijk, maar je kunt deze rollen laten vervullen door een acteur. Of zijn jij en je partner helemaal fan van een artiest? Huur een look-a-like in! Dit zal zeker voor hilariteit zorgen.

Waarzegster

Aan entertainment op je feest denk je meestal niet gelijk aan een waarzegster. Maar hoe leuk is het als iemand de toekomst van je gasten zal voorspellen? Je gasten vergeten dit niet meer en zullen vaak terugdenken aan deze dag.