Huwelijksreis

Zo ziet een onvergetelijke huwelijksreis naar Zuid-Afrika er uit

Maandenlange planning zijn er aan vooraf gegaan, je trouwdag was een geweldig feest en dé dag van je leven. En nu is het tijd om te ontspannen en samen te gaan genieten van jullie huwelijksreis in Zuid-Afrika. Maar wat kun je eigenlijk verwachten van jouw droomreis, waar je al zo lang naar hebt uitgekeken?

Ga op huwelijksreis naar Zuid-Afrika met Sable Tours, en je zult een onvergetelijke reis maken waar jij en je geliefde zullen verblijven bij luxe accommodaties op de prachtigste plekjes. Zuid-Afrika is een fantastische bestemming en uitermate geschikt voor een romantische reis. Een huwelijksreis naar Zuid-Afrika is een afwisseling van natuur, cultuur en culinaire genoegens. De landschappen waar je doorheen reist zijn overweldigend mooi en de zon schijnt hier het hele jaar door, zelfs in de wintermaanden! Het land is makkelijk te bereizen met een huurauto, zodat je alle vrijheid hebt om je huwelijksreis naar eigen inzicht in te delen. Je kunt je eigen keuzes maken en je tijd indelen zoals je zelf wilt.

In het bruisende Kaapstad kun je met een glas champagne de zon in de zee zien zakken vanaf Tafelberg, terwijl beneden je de lichtjes van de stad flonkeren. Bij de vele trendy restaurantjes in de stad wacht je een heerlijk romantische diner bij kaarslicht. Door de vele bezienswaardigheden in de stad en directe omgeving is Kaapstad een bestemming op zich, waar je een aantal dagen voor uit moet trekken. Bezoek de Wijnlanden, waar je de tongstrelende Zuid-Afrikaanse wijnen kunt proeven op het terras van je verblijf dat midden tussen de wijngaarden ligt. De pittoreske stadjes zoals Stellenbosch, Paarl en Franschhoek met statige oude Kaap-Hollandse huizen zijn een lust voor het oog. Reis verder naar de Garden Route en maak een prachtige wandeling langs de ruige kust van het Tsitsikamma National Park waar de dolfijnen in de golven spelen. Maak uitstapjes naar Knysna en Plettenberg Bay, dat een gewilde badplaats is voor de Zuid-Afrikanen.

In de machtige Drakensbergen is de stilte oorverdovend, doe hier je ogen dicht tijdens een heerlijke massage en luister naar het geluid van het riviertje dat je hoort stromen vanaf de hellingen van de bergen. Dit is een paradijs voor wandelaars, maar het is ook goed vertoeven met een boek bij het zwembad van je verblijf. Het absolute hoogtepunt van jullie reis is die spannende safari, waarbij je je misschien op slechts een paar meter afstand van olifanten, leeuwen of zelfs neushoorns zult bevinden! De tip van Sable Tours; kies voor een verblijf bij een privé wildreservaat, waarbij je met een ranger in een open safari voertuig wordt meegenomen om de dieren te zien. In de avond dineer je onder de sterrenhemel bij een knapperend kampvuur. ’s Nachts slaap je in een luxe tent, met de geluiden van de ‘bush’ om je heen.

Wil je na een reis vol indrukken ook nog even relaxen aan het strand, combineer de huwelijksreis dan met Zanzibar. Dit specerijeneiland in de Indische Oceaan heeft mooie zandstranden waar je op je strandbedje onder wuivende palmbomen met een cocktail bij de hand lekker weg kunt dromen. Af en toe maak je een verfrissende duik in de kristalheldere zee of in het aangename zwembad van je resort. Pak je snorkel en bekijk de betoverende onderwaterwereld met talrijke kleurige visjes die je nieuwsgierig komen bekijken. In de hoofdstad Stone Town kun je uren ronddwalen door de sfeervolle nauwe straatjes. Ter afwisseling kun je ook een excursie maken naar de specerijenplantages in het groene binnenland, of een bezoekje brengen aan het nabijgelegen Pemba eiland.