Geen categorie

Nog meer bruiloft voorpret? Met deze 5 tips zit je goed!

stijlvol naar een bruiloft

Een bruiloft brengt de nodige voorbereidingen en spanningen met zich mee maar wat is het ook ontzettend leuk om je hiermee bezig te houden om de voorpret te vergroten en hier extra bewust van te genieten delen we hieronder vijf tips met je om alles uit je pre-Wedding periode te halen

Tip 1: Verloofd? Vier het maar!

Als jij in je partner officieel verloofd zijn met elkaar, dan mag dat echt wel gevierd worden! Het duurt hoogstwaarschijnlijk sowieso nog een hele tijd voordat jullie officieel het jawoord aan elkaar geven op de bruiloft, dus waarom zou je het niet nu al vieren? Denk aan een gezellige cocktailavond met je geliefden, een intiem diner of een lunch op het strand.

Tip 2: Ga los met je vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest vier je als het goed is maar één keer in je leven. Neem het er dus van. Er zijn tal van mogelijkheden om je vrijgezellenfeest tot een groot succes te maken. Hou je vooral niet in en vier je vrijgezellenbestaan nog één laatste keer!

Tip 3: Maak werk van de bruidstaart

Het proeven en kiezen van de bruidstaart maakt je bruiloft letterlijk tastbaar. Maak er samen met je partner een heerlijke dag van en proef samen van de verschillende mogelijkheden die de patissier heeft voorbereid. Ga je voor een heerlijke slagroomtaart met frambozencreme,  of wordt het een donkere chocoladetaart met heerlijke chocolade ganache erop?

Tip 4: Save the date!

Niets is zo leuk als met de uitnodiging van de bruiloft bezig te zijn. Ook hierdoor wordt de bruiloft tastbaar en komt het dichterbij. Je kunt zelf aan de slag gaan, maar je kunt natuurlijk ook samen met een ontwerper aan de ideale bruiloft uitnodiging werken. Zo zorg je voor een persoonlijke boodschap die past bij jou en je partner. 

Tip 5: Helpende handjes zijn welkom

Als het budget het je toelaat, dan is een weddingplanner een absolute must. Deze persoon kan een groot gedeelte van de organisatie uit je handen nemen, zodat jij en je partner volop kunnen genieten van de voorpret en de leukste onderdelen van de voorbereiding. Je kunt ook gelijk je getuigen en bruidsmeisjes of jonkers kiezen – zij kunnen helpen in de voorbereiding. Zo heb jij je handen vrij voor andere zaken, zoals de outfit, de locatie en het bruiloftsdiner.