Trouwlocaties

De mooiste boeren trouwlocaties

De één vindt trouwen op een boerderij helemaal fantastisch, de ander gruwelt ervan. Dat mag gelukkig ook! Iedereen trouwt waar hij of zij wilt, maar trouwen op een boerderij is toch wel een echte aanrader. Boerderijen zijn romantischer dan je denkt. Wij delen graag de mooiste boeren trouwlocaties in Nederland!

Trouwen op de Hayema Heerd

Helemaal back to basics wanneer je trouwt op de Hayema Heerd. In Oldehove (Groningen) vind je deze hoeve waar jullie gezelschap even helemaal tot rust komt. Slaap met elkaar in het Strohotel. Kies voor slapen op de Hooizolder, in het Strokasteel of in de Stro-Iglo’s. Hoe leuk is dat? Het is zelfs mogelijk om met elkaar te kamperen.. Buiten de uitzonderlijke overnachtplekken, is de Hayema Heerd een prachtige locatie om te trouwen. Het is er mogelijk om de gehele bruiloft te beleven, van ceremonie tot feest tot diner. Ontzettend handig. Geen gereis van locatie naar locatie.

Meer informatie: www.hayemaheerd.nl

De mooiste boeren trouwlocaties

Trouwen op de Brabantse Hoeve

Aan de andere kant van het land vind je de Brabantse Hoeve. Een fijne boerderij in het Brabantse Volkel. Ook op deze hoeve is jullie bruiloft van begin tot eind geregeld. Wat dacht je er van om de ceremonie plaats te laten vinden in deze prachtige koepel? De Brabantse Hoeve denkt graag met je mee: van het vieren van een moderne bruiloft met uitzicht op koeien en paarden of juist trouwen in de stijl van 100 jaar geleden. Alles kan!

Meer informatie: www.brabantsehoeve.nl

De mooiste boeren trouwlocaties

Trouwen bij de Vreemde Vogel

Buiten trouwen in de omgeving van Rotterdam doe je bij de Vreemde Vogel in Vlaardingen. Deze inspirerende omgeving is perfect voor een huwelijk in de buitenlucht. Het personeel van de Vreemde Vogel zal er alles aan doen om jullie en jullie gasten een prachtige dag te bezorgen. Werkelijk alles is mogelijk, wat dacht je van zelf pizza’s bakken met de gasten, bij een haardvuur zitten of aankomen bij de ceremonie met een bootje? De dag sluiten jullie af in het Buitenhotel, slapen doe je in een oud vliegtuig, een vogelhuisje of een andere bijzondere slaapplek. Wij dromen nu al weg.. Dit klinkt als een perfecte locatie!

Meer informatie: www.devreemdevogel.nl

De mooiste boeren trouwlocaties

Trouwen in de Steinsetuin

Vlakbij Gouda, in Haastrecht, vind je de Steinsetuin. Deze tuin is de perfecte trouwlocatie voor wie zoekt naar een boeren locatie. In de Steinsetuin kun je op een prachtige manier buiten trouwen en genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. In de Steinsetuin vind je tevens een pluktuin en trouw je met uitzicht over het platteland in een schattig prieeltje. Wat wil een mens nog meer?

Meer informatie: www.steinsetuin.nl

De mooiste boeren trouwlocaties

Heb jij al eens nagedacht over een boeren locatie voor jullie huwelijk? Ook de meest romantische trouwlocaties vind je bij MijnTrouwpagina.