Trouwpak Bruidegom Praktische zaken Styling Tips

Mannen mogen ook all out gaan op hun trouwdag

Als je je trouwdag aan het voorbereiden bent, hoor je vooral veel over de kleding van de bruid. Zij moet de jurk van haar dromen zien te vinden. Zij staat de hele dag in het middelpunt. En zij is degene die alle complimentjes ontvangt. Natuurlijk is het wel fijn als de man een enigszins fatsoenlijk pak aantrekt, maar verder lijkt zijn kleding onbelangrijk. Toch komt daar eindelijk verandering in. Ook mannen mogen all out gaan op hun trouwdag!

Vrouwen willen trots zijn op hun man

Als je gaat trouwen, is het best fijn als je als vrouw in de belangstelling staat. Maar natuurlijk gaat het niet alleen om jou, het gaat om júllie! Tenslotte is dit de dag waarop jullie beloven bij elkaar te blijven. Dus wil je als vrouw natuurlijk ook trots zijn op je man. Je wilt de hele wereld laten zien waarom dit jouw droomman is en waarom je hem hebt gekozen. Als man moet je dan ook niet te bescheiden zijn. Ga niet voor een saai trouwpak, alleen maar omdat je vrouw dan meer in het zonnetje komt te staan. Nee, ga voor een stijlvol trouwpak zodat zij net zo trots op jou is!

Stijlvol – maar niet té flitsend

Er zijn natuurlijk wel wat dingen waar je op moet letten als je een trouwpak kiest. Zo moet je bijvoorbeeld wel stijlvol gekleed zijn, maar je moet niet té opvallend willen zijn. Je vrouw zou bitter teleurgesteld zijn als iedereen het alleen nog had over jouw trouwpak en niet over haar prachtige jurk. Kies dus een pak dat zeker mooi en stijlvol is, maar dat haar niet in de schaduw stelt. Ga voor een kleur waarbij de witte jurk een prachtig contrast vormt. Ga voor een goede snit, maar let op met teveel kleine accessoires. Denk ook goed na over je look. Wil jij bijvoorbeeld een stropdas of toch liever een vlinderstrik? En welke schoenen vind je mooi om te dragen?

Ga voor de trouwpak experience

Als een vrouw op zoek gaat naar een trouwjurk, wordt ze uitstekend begeleid. Ze krijgt een kopje koffie, mag elke jurk kiezen en er wordt uitgebreid gepast. Uiteraard kan elke jurk keurig op maat worden gemaakt voor haar. Ze wordt van onder tot boven gestyled en verwend. Waarom zou dat voor mannen anders zijn? Ga voor de volledige trouwpak Experience bij suitsatsea.nl. Jíj staat in het middelpunt van de aandacht. Eerst doe je natuurlijk inspiratie op op de uitgebreide inspiratie pagina. Bovendien kijk je even naar de laatste trends op het gebied van trouwpakken. Vervolgens kun je zelf je hele trouwpak samenstellen. Alles wordt keurig voor jou op maat gemaakt, volledig naar de wensen van de bruidegom.

All out gaan op je trouwdag

Je hoort eigenlijk altijd dat het trouwen vooral voor de vrouw zo bijzonder is. Maar waarom zou het minder bijzonder zijn voor de man? Ook hij verbindt zich op deze dag aan de vrouw waar hij van houdt. Ga dus gewoon net zo all out als je toekomstige vrouw. Shop je volledige look bij elkaar, laat je verwennen en zorg voor een zo mooi en stijlvol mogelijke look. Ga all out op je trouwdag. Je zult zien dat je vrouw apetrots is op zo’n knappe vent!

De meeste mannen denken dat ze het beste een simpel, donker pak kiezen. Dan vallen ze niet op en staan ze er mooi bij op de foto’s. Maar wil je eigenlijk wel zo’n stereotiep uiterlijk? Check ook de andere mogelijkheden! Je staat er verstelt van wat er allemaal mogelijk is. Ga voor jouw ideale trouwpak en vraag hierover ook even de mening van wat dames. Zorg dat je helemaal gestyled bent zodat jouw vrouw trots op je kan zijn. Oh ja, mannen, nog één tip: vergeet niet om je vrouw te vertellen dat zij toch echt het mooiste is, ongeacht hoe trots je stiekem bent op jezelf!