De Grote Dag Tips

Maak je huis klaar voor jullie grote dag

Maak je huis klaar voor de grote dag

Ga je binnenkort trouwen en wil je voor de grote dag je huis op orde maken? Het voorbereiden van je woning zorgt ervoor dat je helemaal ontspannen van je trouwdag geniet. Laat het huis netjes achter, zodat je ook na je huwelijksdag terugkomt in een schone en opgeruimde woning.

Veiligheid boven alles

Vertrekken jullie na de bruiloft op huwelijksreis? Dan zul je vast hebben nagedacht over veiligheid. Zowel voor jezelf op reis als voor het huis wat je achterlaat. Je kiest waarschijnlijk voor een idyllische bestemming waar je met z’n tweeën lekker ontspant. Wil je je tijdens de reis geen zorgen maken over je huis? Zorg dan voor een goede alarminstallatie. Weinig dingen zullen je honeymoon zo verpesten als thuiskomen en realiseren dat er is ingebroken. Bovendien verschillen de alarminstallatie kosten erg, waardoor je niet direct de hoofdprijs hoeft te betalen en je kiest voor het type inbraakbeveiliging dat bij jullie past.

Alles in topconditie

De eerste stap van het voorbereiden van je woning, is zorgen dat al je apparatuur in topconditie is. Je wilt tijdens de wittebroodsweken niet opeens de hele week met de hand afwassen, omdat de vaatwasser het begeeft? Heb je bijvoorbeeld een oude cv-ketel die af en toe kuren vertoont? Vraag dan een cv-ketel offerte aan en laat een nieuwe ketel plaatsen. Dan weet je in ieder geval zeker dat je na terugkomst van de bruiloft niet onder een koude douche belandt.

De grote schoonmaak van je huis voor je bruiloft

De grote schoonmaak

Als je terugkomt van je huwelijksreis is er vrijwel niets lekkerder dan terugkomen in een schoon huis. Houd vooraf een grote schoonmaak om fris te starten aan een hele mooie periode in jullie leven. Ruim alle spullen op die je nooit meer gebruikt en maak alle hoeken en kieren schoon. Dit is ook direct een goed moment om de buitenkant van je huis schoon te maken. Verwijder het onkruid tussen de tegels en maak de ramen en kozijnen grondig schoon. Als laatst verschoon je je bed, zodat je bij terugkomst in een schoon en geurend bed stapt.

Met deze tips is je woning helemaal klaar voor jullie grote dag. Daarna is het enkel nog genieten van een van de mooiste dagen uit jullie leven.