Huwelijksreis

Luxe huwelijkreis? 10 luxe bestemmingen

Een huwelijksreis kan eenvoudig en simpel zijn. Maar het is natuurlijk wel hét excuus om er een prachtige, luxe droomreis van te maken. Heb je altijd al in luxe willen baden, dan is je huwelijksreis het ideale moment. Je wilt hier liever niet teveel op bezuinigen: de huwelijksreis doe je als het goed is maar een keer in je leven. Hier vind je 10 prachtige, luxe bestemmingen. Nee, ze zijn niet het goedkoopst, maar wel fantastisch om heen te gaan!

1. Bora-Bora

Het eiland Bora-Bora werd bekend toen een schrijver het ergens noemde. Hoewel dat meer voor de grap was dan realiteit, is Bora-Bora dé bestemming geworden voor de rijken. Het is een relatief dure plaats om op vakantie te gaan. Maar als je dan gaat, heb je ook alles wat je hartje begeert. Inclusief prachtige witte stranden, strakblauwe zee, palmbomen en romantische hutjes.

Borabora

www.tahiti.com

2. Las Vegas

Toegegeven, je kunt ook zeker naar Las Vegas als je maar een klein budget hebt. Maar dan is het natuurlijk lang zo leuk niet! De ideale trip naar Las Vegas betekent dat je ergens in een van de grote, luxe hotels een kamer boekt. Ga voor de luxe honeymoon suite en geniet van de fantastische service. Uiteraard zet je ook even wat geld opzij voor het bezoeken van de betere casino’s in de stad. Wie weet vertrekken jullie wel rijker dan je bij aankomst was!

Las Vegas

www.lvcva.com

3. Maleisië

Maleisië is een verrassende bestemming, die niet zo vaak in een top 10 terugkomt. Toch is het een fantastisch land. Een heerlijk klimaat, als je in de goede maanden gaat tenminste. Een prachtige natuur met bergen, bossen en meren. En natuurlijk een prachtig strand waar je heerlijk van kunt genieten. Het grootste voordeel van Maleisië is echter dat de prijzen er laag liggen. Wat dus betekent dat jullie zonder er veel extra geld aan uit te geven, toch kunnen genieten van ongekende luxe.

Maleisie

www.azie-expert.com

4. De Malediven

De Malediven is een eilandgroep die bekendstaat om zijn prachtige kustgebieden. Het is er dan ook fantastisch om je huwelijksreis te boeken. Voor die luxe betaal je echter wel, want de bewoners weten zeker hoe prijskaartjes werken! Mocht je denken dat je hier flink kunt afdingen, dan heb je het mis: gemiddeld zijn de Malediven een van de duurste huwelijksreisbestemmingen. Maar ze zijn dat geld dan ook zeker waard!

Malediven

www.luxeresorts.com

5. De Maagdeneilanden

De maagdeneilanden, ook wel ‘virgin islands’ genoemd, zijn bekend bij de welgestelden. Dit is een geliefde plek om te gaan varen in een luxe jacht. Wat natuurlijk ook zeker een optie is tijdens jullie huwelijksreis! Er zijn ook speciale jachten die je hiervoor kunt huren, zodat je in ultieme luxe en privé kunt genieten van de eerste dagen van jullie getrouwde leven.

maagdeneilanden

www.sfgate.com

6. Mexico

Mexico is een totaal andere locatie dan de voorgaande strandbestemmingen. Het is wel een mooie bestemming en er is erg veel te zien. Zowel het landschap als de stad Mexico City zijn boeiend en zeker een kijkje waard. Een bijzonder hotel is het Four Seasons Hotel in Punta Mita – dat kost grofweg $18.000,- per nacht! Daar krijg je natuurlijk wel heel wat luxe voor terug…

mexico

www.mexperience.com

7. Luxe Cruise

Het is niet echt een bestemming, meer een soort reismethode. De luxe cruise is een absolute topper als het gaat om een luxe huwelijksreis. Je hebt alles wat je nodig hebt – en meer. Zo is er meestal een flink zwembad aan boord, kun je lekker naar de bioscoop, is er een supermarkt, zijn er meerdere restaurants en kun je natuurlijk genieten van de oneindige zee. Ook de kamers (hutten) zijn luxe ingericht en je hebt er genoeg privacy.

luxe cruise

www.princess.com

8. Parijs

In Parijs kun je ook genieten van heerlijke luxe. Er zijn natuurlijk allerlei romantische bestemmingen, zoals de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe. Hoe luxe de vakantie wordt, hangt van jezelf af. Er zijn goedkope hotels, maar ook spa-hotels en thema hotels genoeg. Met name het eten in Parijs is prijzig, maar anderzijds is het wel het beste ter wereld.

Parijs

www.en.parisinfo.com

9. Bali

Terug bij de exotische bestemmingen: Bali is het grootste eiland van Indonesië. Hoewel het een eiland is, is het groter dan Nederland. De kans dat je het helemaal zult zien tijdens de huwelijksreis is niet zo groot. Maar je kunt wel de mooiste delen bekijken. Vooral de vulkanische gebieden en de kuststreken zijn prachtig. En er zijn verscheidene luxe hotels waar je op je wenken bediend wordt.

Bali

www.bali-indonesia.com

10. Safari

Een safari is een van de meest romantische bestemmingen van een huwelijksreis. Ook deze kun je zo luxe maken als je zelf wilt. Van een eenvoudige safari in een jeep tot een uitgebreide luxe variant in een bus met hapjes en drankjes. In de buurt van het Kruger Nationaal Park in Afrika zitten verscheidene luxe hotels voor de hogere klasse.

safari

www.etvonweb.be

Als je op huwelijksreis gaat, moet je je goed realiseren dat het een ‘once in a lifetime’ gebeurtenis is. En dat betekent dat je er natuurlijk optimaal van wilt genieten. Als je dus houdt van luxe en van reizen, dan kies je voor een uitgebreide huwelijksreis op een luxe bestemming. Dit je kans!