Muziek

Live muziek op je bruiloft? Een paar tips

Live muziek op jullie bruiloft maakt jullie dag helemaal compleet! Er is heel veel aanbod op het gebied van live artiesten, dus dikke kans dat er voor jullie ook iets geschikts tussen zit. Tijdens de ceremonie en het feest geven live artiesten een geweldige sfeer en ze weten precies hoe ze iedereen aan het dansen moeten krijgen. En ja, ook de ouderen!

Easy jazz muziek 

Droom weg met easy jazz live muziek op jullie bruiloft! Of misschien loop je juist met een swingend jazznummer op de achtergrond naar de receptieruimte? Easy jazz kan helemaal op jullie wensen worden aangepast! Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen dat een zangeres begeleidt wordt door piano, gitaar, contrabas of drums. Of liever allemaal? Alles kan! 

Klassieke muziek

Live klassieke muziek kan heel mooi zijn tijdens de ceremonie op jullie bruiloft! Van klassieke muziek moet je echter wel houden. Als jullie dat mooi vinden kun je bijvoorbeeld een strijkkwartet vragen of ze op jullie bruiloft komen spelen. Er zijn natuurlijk veel meer verschillende formaties mogelijk, maar over het algemeen zijn strijkers zoals viool en cello het mooiste voor dit soort gelegenheden.  

Vocal trio 

Als je van zang houdt, dan is een vocal trio echt iets voor jullie! Een vocal trio zingt prachtige driestemmige versies van verschillende songs die helemaal geschikt zijn voor een borrel of receptie.  

Country muziek 

Willen jullie graag een landelijke sfeer? Denk dan aan een band die country muziek speelt. Dit zijn vaak gitaristen en contrabassisten. Heerlijke muziek voor bij een kampvuurtje en een borrel na het diner!

Rock ’n Roll band

Houden jullie wel van die stevige nummers uit de ’60’s en ‘70’s? Vraag dan een Rock ’n Roll band om op jullie trouwfeest live muziek te maken! Ook de oudere gasten zullen dit fantastische muziek vinden. Trek je dansschoenen aan en ga los op deze heerlijke muziek!

Top 2000   

Als je lekkere meezingers wilt dan is een top 2000 band helemaal iets voor jullie. Alle bekende oude nummers komen terug en iedereen blèrt gegarandeerd mee! 

Wil je echt iets extra’s doen voor jullie bruiloft? Kies dan voor live muziek! Als je artiesten in je omgeving kent kan dat handig zijn, maar je hebt ook boekingsbureaus die artiesten in hun bestand hebben. Zij kunnen dan voor jou kijken welke artiest er aansluit bij jullie wensen. Ga overdag voor live muziek en sluit de dag af met een knalfeest met een DJ. Jullie bruiloft wordt dan gegarandeerd onvergetelijk!