Vrijgezellenfeest De Grote Dag

Leuke vrijgezellenfeest shirts

vrijgezellenfeest shirts

Bij een trouwerij hoort uiteraard ook een vrijgezellenfeest! Het regelen van een vrijgezellenfeest is een hele klus. Wie gaan er allemaal mee? Worden jullie het eens over de activiteiten die jullie gaan doen? Welke datum? Zo zijn er genoeg ‘struggles’ die genomen moeten worden. In dit artikel gaan we in op één van de dingen die ook altijd geregeld moet worden, een outfit voor de aanstaande bruid of bruidegom.

We hebben vijf leuke vrijgezellenfeest shirts voor je op een rijtje gezet.

  1. Opdrachten T-shirt

De vrijgezel moet uiteraard wel voor joker staan tijdens het vrijgezellenfeest. Niets leuker dan een shirt met leuke opdrachten. Laat de vrijgezel alle opdrachten die op het T-shirt vermeldt staan uitvoeren en vink deze af zodra ze gedaan zijn! Dit shirt is er trouwens voor zowel vrouwen als mannen.

  1. Game over

Het leven is over wanneer je getrouwd bent zeggen ze weleens voor de grap. Uiteraard is dit niet zo! Toch is het leuk om de vrijgezel in dit shirt rond te laten lopen.

  1. Hij trouwt, zij trouwt

Vrijgezellenfeesten trekken vaak de aandacht wanneer je ergens bent. Profiteer er een beetje van mee door te laten zien dat jij niet degene bent die gaat trouwen.

4. Man Down

Je kent de grappen en grollen wel tegenover mensen die gaan trouwen. Het onderstaande shirt illustreert dit perfect!

5. Under new management

Nog een shirt in het rijtje van ‘aan de ketting liggen’ bij je vrouw.

De shirts uit de bovenstaande voorbeelden zijn afkomstig van Digitransfer, Teespring.com en Crazydogtshirts.com