Huwelijkscadeaus Praktische zaken Tips

Leuke cadeau ideeën voor het bruidspaar

Als je naar een bruiloft gaat, kom je natuurlijk niet aan met lege handen. Je regelt dus ergens een leuk cadeau voor de blijde dag. Maar ja… wat doe je als je niet weet welk cadeau je moet geven? Precies: dan kijk je even bij deze leuke cadeau ideeën voor het bruidspaar. Hier vind je vast inspiratie voor een leuk en origineel cadeau om het bruidspaar mee te verblijden.

1. Decoratie

Decoratie is vooral voor dames leuk om te krijgen. Ben je bekend met het (nieuwe) huis van het bruidspaar? Dan zul je wel een aardige inschatting kunnen maken van wat er wel en niet past in de inrichting. Dingen zoals kaarsen, schalen of planten komen eigenlijk altijd wel van pas als decoratie.

2. Wijn artikelen

Wijn is ook altijd een goede gift als het bruidspaar hiervan houdt. Weet je toevallig dat het bruidspaar nog geen wijnglazen heeft, dan kun je kiezen voor een complete wijnset. Maar anders zullen ze sowieso blij zijn met een fles goede wijn die leuk is ingepakt. Bij 21 diner cadeau vind je veel geschikte wijn-cadeaus voor het bruidspaar.

wijn cadeau voor het bruidspaar

www.studenten-cadeaus.nl

3. Keukenspullen

Ga na of het bruidspaar misschien nog bepaalde keukenspullen mist. Een tip die altijd praktisch is: vraag even bij de ceremoniemeester of er cadeauwensen zijn. Hij/zij heeft vaak een lijstje met items die het bruidspaar graag wil hebben. Handdoeken, theedoeken of dergelijke spullen kunnen altijd worden gebruikt.

4. Hobby spullen

Weet je dat het bruidspaar samen een leuke hobby heeft? Of ben je goede vriend van de bruidegom of vriendin van de bruid? Dan kun je ook hobbyspullen cadeau doen. Altijd handig en leuk om te krijgen én te geven!

5. Geld

Misschien niet zo origineel, maar geld is altijd een goed cadeau. Trouwen is over het algemeen niet goedkoop, dus zorg je dat het bruidspaar wat centjes heeft tijdens de huwelijksreis. Er zijn genoeg originele manieren om geld te geven aan het bruidspaar.

6. Groepscadeau

Zijn er meer mensen die ook voor de bruiloft zijn uitgenodigd en die jij goed kent? Overweeg dan een groepscadeau. Als je al het geld bij elkaar doet, kun je een groot cadeau geven. Wat dacht je van een waardebon om een weekendje weg te gaan?

7. Waardebon

Naast een weekendje weg zijn er ook goedkopere waardebonnen. De bonnen van VVV zijn wel handig, maar natuurlijk niet heel origineel. Je kunt ook kiezen voor een waardebon om lekker met zijn tweetjes uit eten te gaan bijvoorbeeld.

8. Slaapkamer accessoires

Ook voor in de slaapkamer is er genoeg te bedenken. Zo kun je het bruidspaar voorzien van een mooie set beddengoed of hoeslakens. Een mooi dekbedovertrek is natuurlijk ook altijd een geschikt cadeau, al moet je dan wel achter de afmetingen zien te komen.

9. Badkamer artikelen

Ook voor de badkamer is eigenlijk altijd wel wat te vinden dat het bruidspaar leuk zal vinden. Een mooie zeepdispenser, een handig handdoekenrekje of natuurlijk badkamertextiel. Ook een badjas zal het bruidspaar wel lekker comfortabel vinden.

badjas voor het bruidspaar als cadeau

www.studenten-cadeaus.nl

10. Bij de voordeur

De voordeur is vaak een beetje een kale bedoening. Je kunt hier leuke items voor verzamelen. Een mooi naambordje bijvoorbeeld, is een origineel en leuk huwelijkscadeau. Maar ook een mooi welkomstbordje of een grote plant voor bij de deur is een goed idee.

Deze 10 prachtige cadeau ideeën voor het bruidspaar leveren je vast genoeg inspiratie op om een mooi cadeau uit te zoeken. En bedenk wel: het is leuk om een origineel huwelijkscadeau te hebben, maar het gaat er vooral om of het bruidspaar het leuk vindt. En dan blijkt soms een ouderwets of saai cadeau toch beter bruikbaar dan een heel origineel cadeau idee!