Tips Trouwbenodigdheden

Jullie zijn verloofd! Wat nu?

Jullie zijn verloofd! Wat nu?

Zijn jij en je partner recent verloofd? Gefeliciteerd, dat is prachtig nieuws. Echter komt er wel een hoop op je af als je net verloofd bent. Misschien heb je geen idee waar je nu moet beginnen. Wij zetten in dit artikel wat handige tips op een rij voor je om het makkelijker te maken!

Vier het

Hoewel het misschien aantrekkelijk lijkt om meteen dingen te gaan regelen voor de grote dag, is dit niet altijd nodig. Je bent pas net verloofd en je hebt waarschijnlijk nog tijd genoeg totdat de grote dag aanbreekt. Wat je dan ook zeker moet doen als jullie net verloofd zijn, is het vieren. Geniet er echt even van samen.

Wat ook leuk kan zijn, is om even helemaal in de romantische bubbel te blijven. Ga een nachtje weg, of als je op vakantie bent maak er een romantisch nachtje van. Wees intiem en neem de tijd voor elkaar. De romantische nacht extra spannend maken? Denk eens na over het gebruiken van seksspeeltjes. Vibrators via Easytoys zouden hiervoor een goede optie kunnen zijn.

Breng het nieuws

Dat jullie verloofd zijn, mag natuurlijk iedereen weten. Maak er dan ook een speciaal momentje van om het te vertellen aan de belangrijkste mensen in jouw omgeving. Je zou dit kunnen doen aan de hand van een leuk feestje, een video of bijvoorbeeld een online fotoboek met foto’s van het moment (als die er zijn). Laat de verlovingsring zien en vertel de personen alles over het magische moment!

Kies een trouwdatum

Kies een trouwdatum

Op een gegeven moment is het toch echt wel het moment aangebroken dat jullie samen een trouwdatum moeten kiezen. Dit kan best lastig zijn. Willen jullie het in de zomer, of misschien wel liever in de winter? Willen jullie het doordeweeks, in het weekend of zelfs een bruiloft van meerdere dagen? Het zijn allemaal dingen waar jullie goed over na moeten denken. Weeg alles tegen elkaar af en maak op basis daarvan een definitieve keuze!

Bepaal je budget

Je hebt vast al een beetje inspiratie opgedaan voor de bruiloft, zodat je weet wat jij en je partner wel en niet zouden willen. Op basis hiervan kunnen jullie een maximaal budget opstellen. Het is goed om dit te doen, want nu heb je houvast en is de kans kleiner dat je er direct overheen gaat.

Gastenlijst samenstellen

Ook niet geheel onbelangrijk: het samenstellen van de gastenlijst voor de bruiloft. Bedenk wie jij en je partner er allemaal bij willen hebben op de grote dag. Heb je nog twijfelgevallen? Maak dan eerst een lijstje met mensen waar je zeker van bent. Later kun je kijken of je deze twijfelgevallen wel of niet op de definitieve lijst zet.

Overige belangrijke taken

Er komt natuurlijk nog veel meer kijken bij het regelen van de bruiloft. Het is dan ook belangrijk dat dit gebeurt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de outfits, trouwlocatie, catering, decoratie, fotograaf en ga zo maar door. Bedenk wat jullie allemaal niet kunnen missen op de bruiloft.