Trouwjurken

Je perfecte trouwjurk uitzoeken, zo doe je dat

Je bent ten huwelijk gevraagd, maar nu? Het feest kan beginnen! Een van de leukste dingen aan de voorbereiding van je bruiloft is… het uitzoeken van je trouwjurk! Maar hoe vind jij jouw perfecte trouwjurk waar jij in gaat shinen? Het is niet zó gemakkelijk als het lijkt, dus we geven je graag tips.

Hoe begin je je zoektocht naar je bruidsjurk?

Begin met je goed te oriënteren op wat er allemaal is. Struin Pinterest eens af op bruidsjurken en zet onder elkaar wat je wel en niet mooi vindt. Hou je van een klassieke, rustige trouwjurk of wil je graag wat meer glamour? Veel winkels hebben vaak magazines waar ze verschillende soorten jurken laten zien. Blader deze eens door in de zoektocht naar trouwjurken.

Begin op tijd met zoeken naar je trouwjurk

Na het opdoen van inspiratie heb jij vast wel een idee van wat je graag wil! Het beste ga je 9 tot 11 maanden van tevoren jurken passen. Als je jurken gaat passen wil het tenslotte nog niet zeggen dat je ook meteen iets gaat kopen, dus no worries! Een jurk is duur, dus die koop je niet zomaar! En dat niet alleen: het kan ook zijn dat de jurk van je dromen niet helemaal lekker past en dat deze vermaakt moet worden. Ook zit er vaak een levertijd op, dus houd daar rekening mee. Dit kost allemaal tijd, dus begin tijdig met het passen van jurken!

Waar houdt je partner van?

Uiteraard wil je niet dat jij alleen je jurk mooi vindt, maar ook dat jouw aanstaande dat vindt! Je zou je partner onder het genot van een wijntje heel stiekem kunnen vragen wat hij wel en niet mooi vindt. Misschien hou jij heel erg van kant, maar vindt hij dat vreselijk. Tja… misschien toch iets om rekening mee te houden. Of zou hij jou graag in een gekleurde trouwjurk zien zoals pasteltinten?

Je trouwjurk kopen

Er zijn heel veel winkels waar jij een mooie trouwjurk kunt kopen. Je kunt natuurlijk kiezen voor een winkel bij jou in de buurt. Maar rijd liever wat verder zodat je dan die ene droomjurk hebt, dan dat je een winkel dichtbij kiest en iets koopt dat het nét niet helemaal is. Lees ook reviews over de bruidsmodewinkels en kies er een die bij jou past. Het is ook fijn als een winkel een goede service heeft en je dus om advies kunt vragen.

Begin dus op tijd bij het zoeken naar een trouwjurk! Begin je zoektocht met het opdoen van inspiratie. Genoeg plekken waar dat kan! Kies vooral een jurk die bij jou past en waar jij je prettig in voelt, dan hoef jij alleen nog maar te genieten!