De Grote Dag

Je bruiloft vastleggen met een drone

Het leukste aan een trouwdag, is dat je jaren mag nagenieten van deze dag. Niet alleen door de mooie herinneringen, maar waarschijnlijk ook door de talloze beelden die er van jullie zijn gemaakt. Met camera’s, telefoons, videocamera’s of misschien wel een drone. Je huurt waarschijnlijk een fotograaf in, misschien kies je voor een videograaf voor mooie beelden. Met een drone, van bijvoorbeeld www.droneland.nl, laat je de trouwdag vanuit een heel ander perspectief zien en dit zijn de voordelen daarvan:

1: Een drone geeft een overzicht van de hele dag

Niet alleen zie je de dag door de ogen van de videograaf, ook zie je meer van de omgeving. Hoe leuk is het als de drone beelden maakt van hoe jullie naar het altaar lopen? Of hoe er foto’s van jullie worden gemaakt? Misschien laten jullie foto’s maken in de bossen of op het strand. Drone-beelden geven een perfecte weergave van hoe de dag er vanuit de lucht uitzag.

2: Naast unieke video’s, ook unieke foto’s vanuit de lucht

Wist je dat een drone ook foto’s kan maken? Hoe gaaf is dat, wanneer jullie foto’s maken met het hele gezelschap! Niet alleen een foto van voren, waarbij alle gasten zichtbaar zijn op een rij, ook foto’s vanuit de lucht. Allemaal zwaaien naar de drone! Of wijzen naar de bruid? Denk eens aan beelden vanuit de lucht hoe de bruid het boeket gooit?

3: Een geweldig en uniek cadeau

Wellicht vind je het als bruidspaar te kostbaar om te investeren in een drone (huren) voor de trouwdag. Maar misschien is een drone juist wel een geweldig cadeau om te geven. Wil je een bruidspaar echt verrassen? Wellicht zou jij het bruidspaar een paar dronebeelden cadeau kunnen doen die op de bruiloft worden gemaakt. Een geweldige toevoeging voor de hele dag en een mooi cadeau voor het bruidspaar!

4: Een drone is geweldig vermaak voor je gasten

Niet de voornaamste reden om te kiezen voor een drone op je bruiloft, maar wel een hele leuke reden. Je gasten zullen dol zijn op de drone! Misschien tref je een leuke videograaf die wilt uitleggen hoe de drone werkt of vraag je één van de gasten met een drone of die de drone wilt besturen voor mooie beelden. Veel gasten zullen interesse hebben in de drone en dat geeft jullie als trouwpaar even de tijd om een paar minuten bij te komen samen. Een geweldige break!

Een drone is een zeer kostbaar item waaraan strenge regels zitten verbonden wat betreft het vliegen. Zoek van tevoren goed uit of je bij jouw locatie mag vliegen met een drone en zorg dat er iemand is die deze taak op zich wil nemen, zodat jullie als trouwpaar hier geen zorgen om hebben.