De Grote Dag Het trouwfeest Trouwlocaties Type trouwlocaties

Je bruiloft in een boerenschuur

Trouwen tussen de koeien

Je hoeft tegenwoordig allang niet meer te wonen op een boerenerf, wil je trouwen tussen de koeien. Wanneer je eenmaal dol bent op een verblijf op het platteland of je vindt koeien nu eenmaal prachtige dieren, dan is er veel mogelijk. Koe-knuffelen zou een van de activiteiten kunnen zijn die jij voor je gasten bedenkt.

Met de koeien op de foto geeft helemaal een mooi plaatje. Jij of je gasten hoeven niet ongerust te zijn dat de kleding vies wordt. Aan alles wordt gedacht; veel boerderijen zijn inmiddels omgetoverd tot trouwlocatie waar de koeien of andere boerderijdieren soms zelfs worden ingehuurd!

Boerenerf als trouwlocatie

Een groot voordeel van een boerenerf als trouwlocatie is de ruimte. Ook de boerenschuur is vaak groot en kun je gebruik maken van meerdere overdekte plaatsen op het erf. Denk bijvoorbeeld aan een oude hooiberg die is omgetoverd tot overdekt terras.

Een zo’n bedrijf waar men op een gedreven manier verschillende soorten schuren en buitenlocaties hebben omgetoverd tot een schitterende trouwlocatie is dat met de naam ‘Trouwen in het Bos’.