Kleding & Styling

Inspiratie buidsjurk

bruidsjurk

Hoera, je gaat trouwen! Een bruiloft plannen is ontzettend spannend en leuk, maar kost ook veel tijd. Alles moet perfect zijn en niet onbelangrijk; je wilt er prachtig uitzien op de dag die bij één van de mooiste van je leven zal horen. De keuze in bruidsjurken is tegenwoordig enorm. Er worden verschillende collecties aangeboden, maar er zijn ook veel naaisters die unieke jurken aanbieden en waarbij je je eigen droomjurk samen kunt stellen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Probeer elders wat inspiratie op te doen!

Inspiratie opdoen uit tijdschriften

Er zijn ontzettend veel magazines over trouwen en bruidsjurken. De nieuwste trends worden besproken, maar in de meeste tijdschriften kun je ook lezen over welk model bruidsjurk het best bij jouw lichaamsvorm past of over het aanpassen van een oude trouwjurk, die bijvoorbeeld van je moeder of oma is geweest.

Programma’s op tv

Er worden de laatste tijd ontzettend veel programma’s uitgezonden die over bruiloften en bruiden gaan. Denk bijvoorbeeld aan ‘Extreme bruiden‘ of ‘Say Yes to the Dress‘. In het laatste programma draait alles specifiek om bruidsjurken, maar ook uit andere programma’s kun je veel inspiratie opdoen.

Bruidsjurken passen in de winkel

Misschien kun je de jurk van je dromen al voor je zien, maar het kan ook goed zijn dat je nog geen idee hebt wat je graag wilt dragen op je bruiloft. In beide gevallen is het verstandig om eens een afspraak te maken bij een bruidszaak, bijvoorbeeld De Bruidshoek, waar je jurken kunt passen. Misschien staat het model van de jurk van je dromen je wel veel minder mooi dan je verwacht had en blijkt die andere jurk, waar je in eerste instantie helemaal niet aan gedacht had, veel mooier te staan. In een bruidszaak kun je experimenteren met verschillende modellen, kleuren en versieringen. Afspraken in een bruidszaak zijn altijd vrijblijvend; het is geen verplichting om je jurk daar te kopen!