Huwelijksreis Op het strand

Huwelijksreis naar Curaçao?

Je bent inmiddels getrouwd, je hebt een fantastische dag gehad… heb jij al bedacht waar jullie huwelijksreis naartoe gaat? Wil je een avontuurlijke huwelijksreis waar je kunt hiken en andere sportieve activiteiten kunt doen, of kies je liever voor een reis met romantische stranden en ontspanning? Denk dan eens aan een huwelijksreis naar Curaçao!

Huwelijksreis op Curaçao, een romantisch paradijs

Curaçao is een heerlijk eiland voor een romantische strandvakantie met van die prachtige, romantische witte stranden met palmbomen. Zie je het al voor je? Echt een paradijs waar je alleen nog maar van kunt dromen! Een honeymoon op het romantisch Curaçao heb je al vanaf ongeveer 500 euro per persoon. Je kunt ook kiezen voor een all inclusive honeymoon op Curaçao. Zo hoef je nergens naar om te kijken! Wel handig om een auto te huren zodat je overal naartoe kan rijden. Houd er rekening mee dat je je reis op tijd moet boeken en het liefst ga je buiten het hoogseizoen als je een niet te dure vliegreis wilt. Qua klimaat kun je eigenlijk altijd naar Curaçao, het is er tenslotte altijd lekker warm!

Activiteiten tijdens jouw huwelijksreis op Curaçao

Naast het romantisch Curaçao is er ook nog een sportieve kant! Tijdens je huwelijksreis op Curaçao kun je veel verschillende soorten watersporten doen zoals waterskiën, varen met motorbootjes, kajakken op zee of zeilen. Ook is de onderwaterwereld prachtig en is het zeker de moeite waard om eens te gaan snorkelen of misschien zelfs duiken… En vergeet Klein Curaçao niet! Vanuit Curaçao neem je dan de boot naar dit kleinere eiland vlakbij. Daar kun je dan schildpadden spotten! Vergeet ook de Ostrich Farm niet waar je struisvogels van heel dichtbij kunt bekijken en zelfs voeren. En voor de echte sportievelingen is het beklimmen van de Christoffel een goed idee. Bovenop de berg kun je jouw beste selfie maken met prachtig uitzicht over het eiland. Een mooi aandenken aan jullie honeymoon op Curaçao!

Huwelijksreis of trouwen op Curaçao?

Moet je nog gaan trouwen? Op Curaçao heb je de meest waanzinnige trouwlocaties! Je hebt er verschillende baaien waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven. Voetjes in het zand, een diner voor 2, wuivende palmbomen en het geruis van de Caribische Zee op de achtergrond… super romantisch toch?! Wil je graag je familie en vrienden meenemen? Genoeg mogelijkheden voor hen om ergens te blijven! Zo heb je verschillende resorts met appartementen en huisjes waar meerdere personen in kunnen verblijven.

Curaçao is bij uitstek dé perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis of honeymoon! Voor zowel de zonaanbidders als sportievelingen onder ons zijn er dingen te doen. Moeten jullie nog trouwen en willen jullie dat graag in het buitenland doen? Kies dan voor een romantische bruiloft op Curaçao!