Huwelijksreis naar Curaçao

Je bent inmiddels getrouwd, je hebt een fantastische dag gehad en nu moet je gaan bedenken waar de huwelijksreis naartoe gaat. Wil je een avontuurlijke huwelijksreis waar je kunt hiken en andere sportieve activiteiten kunt doen, of kies je liever voor een reis met romantische stranden en ontspanning? Denk dan eens aan een huwelijksreis naar Curaçao.

Huwelijksreis op Curaçao, een romantisch paradijs

Curaçao is een heerlijk eiland voor een romantische strandvakantie met van die prachtige, romantische witte stranden met palmbomen. Echt een paradijs waar je alleen nog maar van kunt dromen! Een honeymoon op het romantisch Curaçao heb je al vanaf ongeveer 500 euro per persoon. Je kunt ook kiezen voor een all inclusive honeymoon op Curaçao. Wel handig om een auto te huren zodat je overal naartoe kan rijden. Houd er rekening mee dat je je reis op tijd moet boeken en bij voorkeur ga je buiten het hoogseizoen als je een niet te dure vliegreis wilt. Qua klimaat kun je eigenlijk altijd naar Curaçao.

Activiteiten tijdens jouw huwelijksreis op Curaçao

Naast het romantisch Curaçao is er ook nog een andere kant. Je kunt er tijdens je huwelijksreis op Curaçao veel verschillende soorten watersporten doen zoals waterskiën, varen met motorbootjes, kajakken op zee of zeilen. Ook is de onderwaterwereld prachtig en is het zeker de moeite waard om eens te gaan snorkelen of misschien zelfs duiken. Daarnaast heb je ook Klein Curaçao waar je een dagje naartoe kunt. Vanuit Curaçao neem je dan de boot naar het kleinere eiland vlakbij. Daar kun je dan schildpadden spotten! Vergeet ook de Ostrich Farm niet waar je struisvogels van heel dichtbij kunt bekijken. En voor de echte sportievelingen is het beklimmen van de Christoffel een goed idee. Bovenop de berg kun je een selfie maken met prachtig uitzicht over het eiland. Een mooi aandenken aan jullie honeymoon op Curaçao.

Huwelijksreis of trouwen op Curaçao?

Moet je nog trouwen? Op Curaçao heb je prachtige trouwlocaties! Je hebt er verschillende baaien waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven. Voetjes in het zand, een diner voor 2, wuivende palmbomen en het geruis van de Caribische Zee op de achtergrond… super romantisch! Wil je graag je familie en vrienden meenemen? Voor hen zijn er genoeg mogelijkheden om ergens te verblijven. Zo heb je verschillende resorts met appartementen en huisjes waar meerdere personen in kunnen verblijven.

Curaçao is dé perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis of honeymoon. Voor zowel de zonaanbidders als sportievelingen zijn er dingen te doen. Moeten jullie nog trouwen en willen jullie dat graag in het buitenland doen? Kies dan voor een romantische bruiloft op Curaçao.