De Grote Dag Fotografie Het trouwfeest Personen

Hoe bewaar jij de beste momenten op de mooiste dag van je leven?

Niets van je bruiloft missen

Wanneer je gaat trouwen is het vanzelfsprekend dat er een fotograaf aanwezig is. Maar wanneer er één fotograaf wordt ingehuurd kan deze persoon nooit op elke plek tegelijk zijn. De focus ligt op jullie: de fotograaf zal vaak om jullie heen zijn. Maar na het grote feest wil je ook al je gasten nog eens terug zien. Op wat voor manieren kan dat?

Meerdere fotografen

Wanneer je budget wat hoger ligt kun je er voor kiezen om niet één, maar twee fotografen in te huren. Wanneer je één fotograaf inhuurt zal deze fotograaf waarschijnlijk alleen maar foto’s van jullie maken en een aantal sfeerfoto’s. Maar de gasten zullen een beetje buiten beschouwing gelaten worden. Wanneer er twee fotografen ingehuurd worden zullen alle gasten ook veel aandacht krijgen en zullen de foto’s zowel vol staan met foto’s van jezelf en van de gasten. Zo kun je de ene fotograaf bijvoorbeeld aan stellen om foto’s van jou te maken, en de andere fotograaf aan te stellen om foto’s van de gasten en de sfeer te maken. Bekijk ook eens wat tips voor het inhuren van een fotograaf.

Niets van je bruiloft missen

Foto hokjes

Een leuke trend is om een fotobooth te plaatsen op je trouwavond/trouwfeest. Je gasten kunnen dan allemaal in een hokje een leuke foto maken met attributen (zoals een zonnebril, hoedje, sigaar, strikje enzovoorts) en de foto’s worden dan direct uitgeprint. Je gasten kunnen dan één foto in een fotoboek plakken voor het trouwpaar, en de rest van de foto’s mogen ze zelf houden. Zo hebben ze zelf ook nog een leuk aandenken van de trouwerij!

Schakel je vrienden in

Alle gasten die op je bruiloft komen hebben een smartphone bij. En als je jonge gasten hebt, zullen ze vast ook wel de nieuwste Apple toestellen hebben. Zij zullen ook allemaal wel een aantal foto’s maken op die dag/avond. Vraag je vrienden of zij al hun foto’s op de door jou gedeelde Google Drive map willen plaatsen. Degene die de beste, leukste, origineelste foto heeft geplaatst wint iets! Een leuke taart of waardebon?

En zo zijn er nog veel meer ideeën met betrekking tot foto’s. Met deze tips mis jij zeker geen moment van je bruiloft! Kijk al je foto’s later nog eens terug. Wat zul je lachen en genieten!