Huwelijksreis

Het bekostigen van een huwelijksreis

Huwelijkreis bekostigen

De kosten die komen kijken bij het trouwen gaan veel petten te boven. Een werkelijk sprookjeshuwelijk kan zo al tienduizenden euro’s kosten. Naast de bruiloft wil je het huwelijk natuurlijk goed inzegenen tijdens een daarvoor geschikte huwelijksreis. Ook deze reis kan de boeken ingaan als een enorme investering. Hoe betaal je een huwelijksreis en wat zijn de opties? Is goedkoop uiteindelijk duurkoop en wat zijn de toplocaties voor een huwelijksreis?

Als je het doet, doe het dan gelijk goed

We vertellen het je maar meteen, een huwelijksreis is nu eenmaal een flink investering. Wij raden je aan om als je op huwelijksreis gaat, het gelijk goed te doen. Trek die extra fles champagne open en boek een huwelijkssuite. Als het goed is, doe je dit maar een keer en je wilt natuurlijk met plezier kunnen terugkijken op deze ervaring. Laat geld niet doorslaggevend zijn bij het kiezen van de locatie. Maak de huwelijksreis bijzonder en geniet van de wittebroodsweken op een tropisch resort of op een andere unieke locatie.

Toplocaties zowel budget als high-end

Waar gaat de reis dan naartoe? Een huwelijksreis is de perfecte reis om uit te pakken. Laat die stedentrip naar Antwerpen voor wat het is en pak uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een reis naar Afrika? Sable Tours biedt een ruim aanbod aan reizen in Afrika.

Ook is Bali nog altijd een favoriet onder veel stellen. Deze locatie is ver weg, maar relatief nog erg voordelig. Azië is over het algemeen een voordelige variant binnen de high-end locaties. Dit komt doordat het leven daar een stuk voordeliger is. Je houdt tijdens jouw reis dus meer geld over voor leuke dingen.

Wil je voordelig op huwelijksreis? Natuurlijk is dat ook een optie. Er zijn veel reisbestemmingen die een echte huwelijksreiservaring geven, maar er niet voor zorgen dat je rood komt te staan. Oost-Europa is bijvoorbeeld een echte topbestemming. De pittoreske steden in Oost-Europa uit de Tsarentijd zijn enorm romantisch. Boek een huwelijksreis naar bijvoorbeeld Praag of Budapest, of maak een roadtrip door deze prachtige omgeving.

Sparen of lenen

Het mag zeker wat kosten, maar hoe betaal je deze reis? Misschien is al jullie spaargeld wel op door de bruiloft. Wanneer spaargeld geen optie is voor de bekostiging van de reis, is het zeker geen einde verhaal. Vraag aan familie of vrienden om wat geld te lenen, of sluit een persoonlijke lening af. Op deze manier kun je alsnog een onvergetelijke bruiloft en huwelijksreis beleven.

Als je op huwelijksreis gaat, doe het dan gelijk goed. Zorg dat je niet te veel op de centen hoeft te letten en pak uit tijdens de wittebroodsweken. Top jullie bruiloft af met een fantastische reis naar een geweldig oord. Meer inspiratie over trouwen en de huwelijksreis? Bekijk dan onze website.