Tips

Herinneringen moet je (kunnen) koesteren!

Planning

Nu je toch bezig bent met alles te regelen voor jullie bruiloft, pak je natuurlijk het idee mee om alle herinneringen aan iedereen die samen met jullie deze fantastische dag heeft meegevierd vast te leggen! Het boek of waar je dit ook in wilt (laten) doen, neem je gemakkelijk mee in de planning. Het is toch slechts een onderdeel van het geheel?

Bekijk samen met de ceremoniemeester hoe je dit het beste kunt aanpakken. Wat zijn jullie wensen hierin en wat is het meest praktisch? Wordt het een boek dat je bij de ingang neerlegt of wil je het ergens opgehangen hebben, zodat het snel in het oog valt van je gasten?

Aandenken

Zo’n boek hoort als aandenken te gelden, niet als iets wat je zomaar even weglegt en verdwijnt in een lade van een kast waaruit je bijna nooit iets zoekt. Een dergelijk boek of hoe je het ook wilt maken heeft uitstraling nodig. Misschien met een foto van jullie twee op de voorzijde, zodat het op de stapel komt bij de andere trouwboeken.

Andere trouwboeken zijn bijvoorbeeld jullie fotoalbum en het trouwboekje van bij het gemeentehuis. Een kalender is ook een mooie optie, waarbij je op de lege pagina’s achterop de vorige week of maand je gasten iets laat noteren. Voor een kalender is altijd wel een mooie plek te vinden!

Iets bijzonders

Iedere bruid en bruidegom wil speciaal zijn, uniek. Zo’n aandenken aan jullie bruiloft is iets dat zo kunnen maken als iets bijzonders. Zodat men hieraan terugdenkt en jullie unieke idee wil delen met anderen. Deze verzameling aan herinneringen is en blijft van jullie, maar met het idee maakt de volgende weer iets bijzonders voor zichzelf.

Het is wel het beste om jullie unieke idee voor jezelf te houden tot tijdens de bruiloft. Veel mensen zijn zeer actief op het internet, altijd op zoek naar nieuwe idee├źn. Jullie unieke idee zal al snel gedeeld worden, ook al is het voor jullie zelf nog lang niet af. Het is slechts een onderdeel van deze gigantische dag, maar alle onderdelen zorgen uiteindelijk wel voor een schitterend geheel!

Bron foto