Kinderen

Help! En de kinderen?

Als je trouwt ben je meestal op een leeftijd waarop je of zelf, of vrienden en vriendinnen kinderen hebben. Het is natuurlijk leuk als kinderen bij de bruiloft kunnen zijn. Heb je er al over nagedacht hoe je dat gaat regelen? Laat je hieronder inspireren voor kindervermaak voor jullie bruiloft.

Kindvriendelijke trouwlocatie

Als je wil trouwen met kinderen erbij is het handig om vast een kindvriendelijke trouwlocatie uit te zoeken. Vaak zijn er dan al wel iets van dingen te doen voor kinderen tijdens jullie bruiloft, bijvoorbeeld een leuk speeltuintje of speelhoek met een kindertafel. Op een kindertafel leg je dan kleurplaten neer met potloden en kunnen ze heerlijk zitten kleuren. Hoe meer kindervermaak op jullie bruiloft, hoe beter! Sommige locaties hebben zelfs een hele activiteitenruimte waar kinderen dingen kunnen doen als tafelvoetbal, pingpongen, klimmen, of in een ballenbak zitten. Dan heb jij er minder omkijken naar!

Entertainment voor kinderen op de bruiloft

Om kinderen te vermaken kun je ook entertainment inhuren. Huur bijvoorbeeld een clown in of een poppenkast. Je kunt ook iemand inhuren die met de kinderen gaat knutselen. Of wat denk je van een ballonnenkunstenares die prachtige vormen maakt van ballonnen. Zo heb je ook een photo booth voor kinderen, waarbij kinderen lekker gek kunnen doen en de leukste foto mee naar huis mogen nemen. En wat dacht je van een leuke goodie bag om mee te geven?

Muziek voor een bruiloft met kinderen

Uiteraard kennen kinderen de muziek niet waar jullie op gaan dansen. Zorg ervoor dat je ook kinderliedjes hebt die gedraaid kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan liedjes van Kinderen voor Kinderen of K3.

Jullie kinderen als bruidsmeisjes- of jongetjes

Hebben jullie zelf al kinderen? Dan is er toch niets mooiers dan dat jullie kinderen bruidsmeisjes kunnen zijn? Hijs je zoontje in een super schattig pak met een dasje, of koop jouw trouwjurk in het klein voor je dochter. Je kinderen kunnen dan de ringen aangeven. Hoe schattig is dat!?

Zoals je ziet is er genoeg te bedenken voor kinderen. Als je zorgt voor genoeg kindervermaak op jullie bruiloft komt het helemaal goed. Het is natuurlijk wel handig als iemand af en toe even een oogje in het zeil houdt om te kijken of alles goed gaat. Wedden dat de kinderen ’s avonds heerlijk zullen gaan slapen? Voor kinderen wordt het ook een dag om niet meer te vergeten!