Trouwschoenen Bruid

Hakken met comfort: ideaal voor een spetterend trouwfeest!

Tijdens je bruiloft blijf je steeds maar lopen en staan. Mensen willen je feliciteren, er moeten foto’s worden gemaakt, tijdens ceremonies blijf je staan… Dan is het niet echt ideaal om op hakken te lopen, want de meeste bruiden krijgen al halverwege de dag last van zere voeten en blaren. Kies je de verkeerde schoenen, dan helpt het ook niet meer om de schoenen in te lopen. De keus voor de juiste schoenen is dus essentieel. Want: met de juiste schoenen kun je ook op hakken de hele dag blijven lopen zonder pijn!

Comfortabele hakschoenen

Hakschoenen zijn vaak een beetje oncomfortabel als je ze lang moet dragen. Dat geldt wel in het bijzonder voor speciale trouwschoenen, die worden aangeboden in bruidsmodezaken. Het is dus veel praktischer als je zelf op zoek gaat naar je trouwschoenen. Tenslotte zijn er overal schoenenwinkels waar je over het algemeen prachtige en comfortabele schoenen kunt vinden. Zoek bij voorkeur hakschoenen van een goed merk, want ’te’ goedkope schoenen zijn meestal al binnen een paar uur erg oncomfortabel!

Trouwschoenen in het paars van Gabor

Comfortabele hakschoenen via shutterstock.com

Merkschoenen voor je bruiloft

Het nadeel van goedkope schoenen is dat ze snel gaan schuren. Daarom is het goed om eens te kijken voor merkschoenen. Gabor schoenen zijn bijvoorbeeld niet alleen populair vanwege de looks, maar vooral vanwege het verrassende comfort. Het meest populair voor bruiloften zijn Gabor pumps, die er prachtig uitzien. Ze zijn bijzonder comfortabel en bestaan uit zacht materiaal dat niet schuurt. Zo blijven ze ook lekker zitten aan het eind van je trouwdag.

Kwaliteit is belangrijk

Voor je trouwschoenen is goede kwaliteit van het grootste belang. Goedkope schoenen zijn meestal gemaakt van slecht, stijf leer. Dat betekent automatisch dat de schoenen zich niet of nauwelijks aanpassen aan je voet en dat ze snel schurende randen hebben. Vergelijk dat eens met schoenen van een goed merk, die gemaakt zijn van veel zachter en soepeler leer. Deze schoenen zullen niet snel gaan knellen of schuren en zijn daardoor ideaal voor de trouwdag. Hoewel de kwaliteit van schoenen op gewone dagen al belangrijk is, is het dat nog veel sterker op je trouwdag!

Eigenlijk is het maar vreemd dat dames wel enorme bedragen besteden aan make-up, de kapper, een jurk en allerlei accessoires, maar dat de schoenen vergeten worden. Natuurlijk is het waar dat de voeten voor een groot deel uit het zicht zijn als je een lange jurk draagt. Maar toch doe je je voeten een groot plezier als je kiest voor goede, kwalitatieve schoenen. Het is echt niet nodig om de dag na je bruiloft zielig rond te strompelen met je voeten vol blaren!