De Grote Dag

Je eigen motor als trouwvervoer

Trouwen motor

Op de mooiste dag van je leven, jouw trouwdag, wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes is geregeld. Je wilt van je trouwerij een echt feest maken, en probeert tegelijkertijd een zo persoonlijk mogelijk gevoel mee te geven aan deze unieke dag. Daarom ben je al een tijdje bezig te denken over het perfecte trouwvervoer. Misschien is het nog niet in je opgekomen, maar wat dacht je van je eigen motor? Origineel, persoonlijk, uitdagend en zelfs een tikje wild! In dit artikel geven we een aantal handige tips voor het omdopen van je eigen motor tot trouwvervoer.

Versier je motor

Natuurlijk wil je, als je je motor als trouwvervoer gebruikt, dat die er deze dag op zijn allerbest uitziet. Poets de motor daarom goed, en versier hem zo uitbundig mogelijk. Denk hierbij aan mooie linten aan het stuur, bloemen aan het frame en rammelende blikjes aan de achterzijde. Hier kun je natuurlijk eindeloos naar eigen wens op variëren.

Huur een oldtimer met zijspan

Mocht je je eigen motor toch niet zo geschikt vinden, dan kun je altijd een prachtige oldtimer met een zijspan huren. Op deze manier kun je als bruid en bruidegom een onvergetelijke entree maken. De oldtimer is direct ook een prachtige basis voor een geweldige fotoshoot. Als je toch al nooit zo hield van die standaard foto’s in een park tussen de eendjes, is dit wellicht de perfecte uitkomst voor jou.

Denk ook aan de helmen

Natuurlijk is er niets leukers, dan ook je motorhelm te laten matchen met de stijl van je bruiloft. Als je ervoor kiest toch in je trouwjurk in het zijspan te gaan zitten, is een mooie witte helm natuurlijk de echte finishing touch. Maar ook een roze helm, of juist een echt donker, stoer exemplaar kunnen voor een grappig en opvallend effect zorgen. Het mag duidelijk zijn: als je je motor als trouwvervoer gaat gebruiken, moet je proberen alle standaardbeelden van een bruiloft los te laten, je fantasie in te zetten en vooral zo veel mogelijk gaan genieten. We wensen je een onvergetelijke dag!